Header

Friday, October 24, 2008

Jusco Cheras Selatan Part 2

Sorry v, b lupa nak transfer gamba2 kat v..

dan, ye.. ini ialah entry riak....

viona belanja sakan shopping kat jcard day...
tp byknye utk barang aku je.. kahkahkah

nah ni je yg leh tunjuk......





Camna?

5 Comments Uols:

tuberose78 said...

alaaa... nak jugak gi jcard day.. tak tau pon ada. dah lama tak menceburkan diri dlm jcard day nih. pasni kalau ada jcard day yg dekat2 habaq mai sini tau! weekend ni lak ada metrojaya warehouse sale kat stadium melawati.. tak nak gi ker?? mari la pergi beramai2heheheh.. soping.. soping.. soping.. bestnyer.. lalalala..

Adry said...

waa bestnya ... shopping sakan naaaa


Adry @ http://www.adrysabry.com

Hotmama said...

hihhi,ada gak entry riak yer.

lily lotus said...

alang2 menyeluk pekasama yerr..

masviona said...

adry:
shopping kan therapy utk wanita...ihikss

hotmama:
haaah....yerla nnti klu xckp awal2 nnti ada LALAT lak yg akan ckp...huhuh

lily lotus:
sekali sekala belanja husband apa salahnye kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!