Header

Friday, October 10, 2008

Kasih Wan Pada Cucunya

Malam kemarin tu kan aku ada singgah umah my mama utk bagi loket emas tu kan. Lepas dah dinner apa segala kat sana aku n prebetsabu pun gerak ler gi ke klinikDr Loh tuh.

ni hasil air kerja tgn mama lah nih..jahit sendrik tau uols

Balik² umah jer dah nengok avin damia dia bertukar baju dah...rerupanya Wan Anum dia hadiahkan. Actually baju² gaun nih utk raya hari tuh tp xsempat nak siapkan lak coz my mama a quiet bz kan sempat siap selai jer baju kurung yg kecik cinonet tu je utk dia.

Kata my mama buat baju budak nih lagi leceh n remeh dr wat baju org dewasa mcm kita² nih...coz klu baju org besar dlm sehari leh siap 2-3 psng klu focus la tp baju budak nih amik masa dekat sehari gak tau

Suke ler avin damia dapat baju baru...bonda dia pun teruja sama siap terus nak menge 'test' dan dan tuh gak...huhuh.

Sampai budak tuh pun confius pesal lah bonda dia nih kerap benor nak menukar baju dia nih...heheh

haaa...ni lagi satu siap berlip lap lip lap lagi baju dia uols...ala² nak gi dinner party nih....:)

tapi kan avin damia nih pandai tau lepas je kita pakaikan baju² baru dia pun mcm excited semacam jer...pastu terus 'catwalk'..jln² pusing² depan kita sambil angkat² kain baju dia tuh...huhhu...kecik² lagi dah eksyen ala² model lak anak dara tuh....what ever lah sayang...janji heppi...huhuh
Camna?

7 Comments Uols:

mummy Darin said...

budak kecik memang suka bergaya.. dia dah fahamlah tu kan.. mesti best tgk dia jalan - jalan.. pusing - pusing pakai baju baru

masviona said...

haah tu ler pasal..mmg weols sume tergelak jer tgk gelagat dia...ahakss

Ada Ayrissa said...

cun gilak itu gaun...pndainyer wan avin damia..xnak amik tempahan ke?ahaksss..
kak mas, rakam la aksi avin damia yg ala2 model tu...

masviona said...

adda:
xsempat nak rakam coz bila kita nk rakam je dia mcm tau² jer...pastu sure dia dah behave n sopan² dah...betul nih...selalu gak cuba nk rakam tp mesti asyik terlepas je peluang aksi² dia yg best

kalu nk tau...keje gilos mak pak dia skrang nih nk rekod time dia meneran nak 'oookk...okkk' jahat tak???

hahahah...coz kelakar giler tau tgk muka dia time nk meneran tuh tp selalunya fail ler dia mcm tau2 je...huhuhu

prebetsabu said...

kahkahkah...
tak senonoh viona beriya2 soh aku rekod time anak dara tu meneran beyaakkk...

takpe.. nnti kang dah berjaya kitorang tepek dalam blog ni..

huuuh.. damia.. jgn mara ek bonda n walid wat keje gille..saje je menceriakan suasana...

lily lotus said...

alalalaa..so sweetlah ur mom..pandai dia jahit baju gaun tu..cantik!

masviona said...

lily lotus:
dia mmg tailor pun..n mmg kreatif pun reka² sndrik nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!