Header

Tuesday, October 21, 2008

Kelaku Sapa Tu???

Skrang nih aku dah xyah nak risau dah prebetsabu nak pekena aku lagi...coz aku dah ada pengganti dah

Gini storinye..prebetsabu kan selalu jer pekena aku...asyik ler dok kutuk² aku..siap compare lagi ngan zaman bercinta dulu.

Katanya...amboi 'viona 'sekarang nih asal masuk jer krete terus membuta..kalu dulu zaman bercinta journey dari Kelantan ke KL sepanjang jalan tuh, xde sesaat pun pejam mata...bersembang tak sudah...huhuhhu...sekrang masuk kete nak berjalan 5 minit pun leh tertido.

huhuh..sob..sob....sampai hati tau prebetsabu ckp camtu kat aku tau. Dah tu penat lah ahkak dik nun oooiii....xkan ler sepanjang jalan tuh nak bersengkang matakan...dah ada masa terluang tuh rehat jer lah kang kalu dia mintak tukar driver kan leh la aku amik alih kan dah cukup rehat....hehehe

Sure uols dah leh agak kan sapa pengganti tuh, ofkoz tak lain dan x bukan..orang nye ialah...anak dara nih ler...ahaksss


nih baru minit² pertama nih...luas lagi mata tuh...tp see...ibu jari dah masuk mulut

pastu start garu² kepala yg tak gatal tu lak...dah tanda² dah tu

tak lama lepas tuh..dah tutup bukak tutup bukak dah...memang sah lah dah lalok dah time nih

haaaa...tu dia..time nih mmg dah lena habis dah la nih....siap ternganga mulut² tuh


Anak sapa lah tuh ye???

Aku lak tanya.....ikut kelaku sapa lah tu ye????kwang3x....Walid ke Bonda????
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

ooo.. itu.. kelaku siapa lagi kalau bukan nurun kelaku bonda dia aka masviona............


kahkahkah.....

lily lotus said...

ahaiii..mulalah sesi tuduh menuduh :P

prebetsabu said...

ye la ye la..
saya selaku suami & ayah dgn ini mengaku la yg tu bukan nurun dari perangai saya... kahkahkah..

dah tentu bila masuk kereta, saya tukang drive.. mana bole saya tido...

so?

jeng jeng jeng....

masviona said...

hohoh...yerla tuh
xperla saya mengaku jerla..ahakss

masviona said...

tapi rasanya tang mulut ternganga tuh bukan nor...lalaalla

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!