Header

Wednesday, October 22, 2008

Kisah Baju

Aku kan klu dah suka ngan satu² jenis baju or sesuatu barang tuh kan, aku sanggup beli barang yg sama tuh lebih dr sepasang. Aku tak kisah ada baju yg sama patern, sama corak..sama design (ehh lebih kurang sama je maksud dia tuh kan...) 2-3 pasang asalkan aku rasa cukup selesa n suka, kadang² tuh beza tang colornye ajer yang penting bila pakai baju tuh aku perasan cun (baik aku mengaku awal² drp org mengata aku kan)...ahaksss

Ni salah satunye, memula beli baju nih hari sabtu, aku criter kat sini. Pastu sebab dah suka dan terbekenan kan aku rembat lagi satu.

Bila tuh???

Malam senin tuh weols ke Metro Point lagi, coz nak beli modem kan... ala...kan modem yg baru beli tuh dah kebabom meletup kan...prebetsabu siap wat n3 lagi kat sini.

So dah alang² weols gi sana aku apalagas terus suarakan hasrat hati aku kat prebetsabu, sekali prebetsabu kata on...aku terus ler rembat baju tuh satu lagi...ahakss.


haruslah ada picca weols ber3 kan...sudah semestinye!!!

Dua picca kat atas nih, adalah 2 hari yg berlainan. Perasan tak 2 beranak (walid n avin damia) tuh dah pkai baju lain kan...tapi aku pakai baju n tudung yg sama

haaa..picca nih baru nmpk design baju nih kan...chantek tak???heheh...xkisah la uols nk ckp apa..janji aku suka ngan baju nih..heheh n yg penting prebetsabu pun suka...lalalala


sempat lagi prebetsabu snappy² picca aku masa aku gi renew jj card aku


Ni lak satu lagi yg baru beli malam senin tuh ler lom pakai lagi, cadang nak pakai weekend nih masa open house nanti.


yang ni color purple lak, kalu ikut pala weng aku nih nak gak aku beli color hijau lagi...hehhe..coz hijau dia chantek sangat tau...owwhhh so sweet...

Tapi aku masih waras lagi ler...lagipun purple pun salah satu drp color favvy aku, start drp aku pkai color nih masa majlis persandingan weols 4 thn yg lepas terus lak aku terjatuh chinta ngan color purple nih tapi hijau still no. 1 la dlm hatiku ini.


Camna?

6 Comments Uols:

Umi Mia said...

ermmm...cantik gak designnya...takperlah beli mcmanapun..yg penting hati puas kan...

prebetsabu said...

beli 2 laen kaler ok lagi..

jgn di beli sekodi sudah la.. tiap ari pakai baje pesen sama...

apa apa aje klu hati dah sayang kan?
layan...............

kahkahkah...

masviona said...

umi mia:
pada saya mmg cantik pun baju nih..saya suka...ai like...hehe

tuberose78 said...

weih.. akak pon terbekenan ler.. nanti kalau korank pegi lagi nak pesan blyy tak?? hehehe... tepon tau!

masviona said...

tuberose:
halamak ramai lak yg terbekenan ngan baju nih..ada yg sms..n ramai yg ym tanya gak.

ok insyaallah..klu mas gi sana lagi mas ckp kat k.diah ek???nak color apa??ada kuning..ada pink..cream, putih..biru..nnti sms mas ek.

tuberose78 said...

eiii...bestnyer, kalau ada kaler biru akak nak tau.. baju gi jejalan kaler biru akak tak dak lagi. apa lagi.. korank leh la wat online bisnes lak camnih! hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!