Header

Monday, October 06, 2008

Kisah Raya Avin

Raya nih amat ler bermakna bagi weols sefamili ok....heheh.

Bukan apa tak pernah² kalu turn raya kat PJ kami balik gak ke Kelantan. Even mlm raya ke2 baru gerak still ok apa drp tak balik langsungkan???? masih dlm mood raya lagi kan.

Tahun nih gak, baju raya Walid Avin damia tersalah ukuran lak???boleh camtuh padahal hantar kat tailor yg biasa. Kisahnya camni lah aku rasa slalunya setiap thn hanya prebetsabu jer yg tempat kat tailor tuh (anak laki my mama kan sorang jer) sekali thn nih abg choki (abg ipar) lak nk tumpang sekaki. Prebetsabu tempah baju melayu ala² raihan yg abg choki lak baju melayu biasa.

Udahnya yg prebetsabu pun dia gi wat baju melayu biasa n ukuran pun gi amik yg abg choki punya...hasilnya jadilah mcm badut sarkis klu prebetsabu pakai....hohoho siannya. Nasib lah baju raya thn lepas still leh pkai...so pkai jerla yg thn lepas punya n lagi sekali nasib baik kaler dia pun hijau gak so leh la matching ngan baju aku n avin damia....so layan kan ajerla

Sbrnya psl nak balik kg tuh, mg xde plan langsung ler nak balik pun coz awal puasa hari tuh pun dah balik dah.

Thn nih gak si cinonet, Avin damia dpt bergaya ngan baju kurung pertama dia...Wan anum dia ler yg buat..habis tuh sapa lagi kan dah kata wan nye tailor kan.

so moh kita layan aksi² dia ngan baju raya...baju kurung pertama dia...ahaksss

dgn kazen dia...abg afiq darwish

muka ngantuk pas minum milk...nk bubum lah tuuuuuuuuuhhh

mulutttttttttt...terjuihhhhnye...ikut sapa lah tuh...(mcm walid jer yg beria nk bergambar)

sayang anak bonda..hari raya pun still rajin wat homework tau...rajin menyepah sbnrnya

peace...with bonda...ahaksss

Wan Anum, Bonda, Avin Damia, Walid n Atok...:)
Camna?

1 Comments Uols:

xentari said...

waduh...sungguh cute si kecik tu pakai baju kaler ijau... :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!