Header

Friday, October 24, 2008

Kolum Raya

Deepavali kan dah nak dekat so skrang nih kalu gi memana tempat jer sure akan nmpk hiasan² utk sambut pesta cahaya nih kan...exspecially kat mana² shopping mall lah pun.

Kebetulan masa aku gi JJ Equine park ahad lepas ternampak lak hiasan nih...amenda org panggil???

kolum eh???
if im not mistaken lah...betol kan..spelling tuh idak ler aku sure lak camne ejaan yg betul.

kolum nih leh diperbuat drp byk jenis bahan kan..ada yg buat ngan kelapa yg telah dikeringkan kemudian di warna warni kan ngan color² yg terang n cantik², ada lak yg diperbuat drp beras juga di color² kan lah...n macam² lagi lah.

Aku suka yg diperbuat drp beras...mcm yg nih...shantekk sangat


see...kemas je diorg buat kan???

close up sket...shantekk kan???

Ingat dulu masa kat UPM, klu tiba time mcm nih... dkt² nak sambut deepavali aku suka jer gi nengok budak² india buat bendalah nih kat area kolej aku...kreatif diorg nih cantik² design yg dioarg buat tuh.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!