Header

Tuesday, October 21, 2008

Makan² Before gi Open House

Skrang kan masih dlm mood raya kan, asal weekend je asyik membizi ngan invitation open house je kan...rasanya bukan hanya weols yg camtu kan...sure uols pun sama kan????kan???

Alkisahnya, sabtu tuh, lepas dah sampai dr Ipoh tu weols bergegas ke An nur kan, pastu balik umah terus ZZZZzzzzZZZ kan. Mmg tido mati sungguh la aku...prebetsabu apatah lagi dia yg travel jauh kan..dr klete ke ganu dari ganu ke ipon...non stop tuh. Mmg tido tak henggat ler kan...sedar² dah kol 12 tgh...perut dah berkeroncong..berdesup bersiap terus weols kuar utk lunch...tekak teringin nak mamam kenny rogers terus lah prebetsabu shoot ke metro point, kajang.

Apalagasssssss...weols membedal jerla kan kat sana


prebetsabu choice

Masviona nyer selera lak

Avin damia...layan dedua...ahakss

Biasalah dia... sempat lagi main chiku chak...kalu tak tawaf wat lawatan tapak kat memana tempat yg dia gi mmg xsah..dak cinonet nih...layankan ajer lah...org baru dpt lesen "L" lah katakan...baru pndai jalan kan habis sume cerok dia nak terjah.

Tengah sedap² makan sambil layan avin damia main kejar² tawaf satu restoran tuh tetiba lak bunyi phone prebetsabu...sekali member dia kol tanya tak dtg open house umah diorg ke?

Sekali prebetsabu terlupa daaaa....yg dia ada jemputan open house, memula aku dgr gak ler yg prebetsabu ckp xperla...sowi sgt sbb terlupa katanya...sekali member dia mintak soh datang gak...so terpaksa le kami bergegas kuar awal dr metro pint nih.

Sedang elok masa nak kuar dari kenny rogers tuh leh lak aku ternampak ada satu baju yg cute n cun jer kat pandangan mata aku nih...hehehe...kenen² prebetsabu, dia stuju jer.....aku terus la sambar satu...haruslah color hijau kan...kata favvy color aku kan (entry psl baju tuh len kali buat ok...hehe)

Dah tuh terus balik umah dlu utk tukar² baju segalakan...siapkan apa² yg patut...terus gerak ke umah member kat Flora Damansara...dah alang² kuar tuh kami terus menyinggah memana yg harus disinggah..hehe.....udahnya malam gak ler baru balik ke my sweet home balik.


Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!