Header

Tuesday, October 28, 2008

Memborong Barang Dapur

Ni mlm Jumaat lepas punya xtvt.

Membeli barang² dapur utk membuat sedikit preparation...nak memasak sket for our special guest (jauh dtg dari pahang tu ha) on saturday morning tuh. Kebetulan stock barang dapur weols pun dah nak habis so dah alang² tuh memborong lah terus kan.

Kengkononnya tak nak tergesa² la pagi tuh...memborong malamnya terus. Sekali stock kat tesco kajang malam tuh banyak lak yg habis. Terpaksa lak pepagi sabtu tuh prebetsabu kuar membeli lagi sekali apa² yg terkurang.

Terkena lak byk barang² penting yg aku nak masak utk our guest lak yg kehabisan stock..sabo jerla..leh lak mee kuning habis lak kat tesco tuh...nampak sgt org yg nak wat open house kan. Tu yg lambat sket tuh adda...sowi yer xsempat nak wat grand² sket utk adda tau.

terjangkit ngan sapa lah aku skrang nih ye...masviona skrang nih suka posing betol la uols...ni sume blog punya pasal lah ni...kalu dulu ai pemalu tau....ahakss

skrang senang sket..avin damia dah besar..dah pndai dok kat dlm trolley nih..so thats... mak pak dia xyah susah² nak bg² tugas, sorang tolak trolley sorang lagi sorong stroller.

muka ngantuk..baru bgn tdo

sempat lagi masuk kedai accesories pemfuan.

jgn tak tau anak dara nih...suka benda² girly nih tau..bonda just nak try jer, dia terus screaming nak kan bendalah nih...lepas tuh pkai tak nak lepas....sabor jela...nasib bonda sempat pilih yg cantik sket...yg nih pun dia dah tak nak lepas sbnrnya.

Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

comel je tgk muka avin ni.. berapa umur dia ya..cute ler..

Ms.Lilies said...

wah..main masak2 ye weekend ni..hehe

prebetsabu said...

cutemiut: avin nurdamia alhamra baru berusia 1thn 3bln november ni...

ms lilies: waahh.. jgn lepas ni main kawen2 plak dah le...kahkahkah

masviona said...

ms. lilies:
weekend je la klu nak masak² pun..hehe

tuberose78 said...

oo.. itu la cekak yg dia siap pakai masa dtg umah ari tuh.. sabo jer la.. hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!