Header

Thursday, October 30, 2008

Modification Triton yang pertama...

yeesszzaaa...
akhirnya..
setelah hampir 3bulan kitorang pakai kete triton tu, dapat gak aku melakukan 1st modification...
dan yg paling best, mod ni viona yg sponsor..!!!

ye.. haruslah korang kagum..
viona sponsor aku mod kete.. wowwww...
sblm ni bukan main lagi viona marah aku nak mod triton tu...
tp kali ni dia siap sponsor lagik.. siap bg pendapat yg mana elok yg mana tak elok...

apa mengigaukah viona?
dan apakah pula modifikasi yg telah disponsorkan itu?

kita nantikan jawapannya di keluaran akan dtg...
aku dah ngantuk ni..
esk nak pi utara.....


*ada lagi ke yg tatau, majoriti n3 kat blog ni adalah diauto publishkan... viona n aku akan taip n3 time malam2 buta kat umah, n di auto publish keesokan hari... so jgn korang tuduh aku n viona mengular taip n3 je time keje ok!!!
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

cecewah... modify triton tuh!!

Ada Ayrissa said...

elehh...suka la tu prebesabu tu...

prebetsabu said...

Lalalala..korang xtau lg apa yg viona mod triton tu..

Lalala..berlari anak riang ria..

masviona said...

ala segan lah kite klu camni...malu tau...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!