Header

Monday, October 20, 2008

Pakar Surgeon

Saturday last week, weols dah gi jumpe pakar surgeon kat sini la. Senang dtg sini sume rekod² avin damia ada sini.


sempat posing ber-3..sementara tunggu nak jumpe pakar

Tengoklah muka penat prebetsabu....dia lom sempat rehat lagi smpai umah dlm kol 7 mlm jumaat tuh, travel dr Kuala Ganu, pastu dlm kol 8 mlm terus gerak lak ke Ipoh (jln jem gilos..sempat gak ber 'sms' ngan lady mistz).

Ikut plan asal dlm kol 3-4am pagi tuh, dah leh smpai umah dah sebab aku yg kena drive on the way back tuh sekali aku drive sekerat jalan jer dah terhuyung hayang ngantuk...apalagi stop kat RnR layan ZZZZzzzZZZ laa..last² kol 7 am baru sampai selayang.

Avin Damia weols tinggal umah Kak Nik (my sis), so amik dia dulu sebelum bergegas ke Hospital Pakat An Nur nih coz pakar Bedah tuh ada dari kol 8-10am jer terpaksa ler kejar time dia kan.

see..budak yg dah sihat nih...lasak bukan main sampai Dr pun tego dia yg aktif sgt sakit² pun

sempat main ciku chak lagi tuh..

meh layan video meh...:)

video
Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

avin damia yg riang ria jumpa doctornya...hihihi

Ada Ayrissa said...

semoga avin damia membesar dgn sehat dan kuat yer???

lily lotus said...

so apa kata doktor tu?

masviona said...

ms.lilies:
mmg riag ria pun..mulut dia becok semacam..dah xrasa sakit lah tu

masviona said...

ada ayrisya:
insyaallah..tq..tq adda

lily lotus:
Dr ckp xde apa yg serius pun...insyaallah katanya...cuma kena lebihkan perhatian sket xsitu...kena selau biarkan dia dlm keadaan bersih n kering coz klu idak mungkin dia akan membesar lagi tp still kena monitor every 2 months

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!