Header

Wednesday, October 22, 2008

Patut la pun...

Patut la pon ada 1 hari aritu, masa tu aku kat Klate ke Ganu ntah...
viona pernah bgtau aku..

"B... klu b baca blog, sure b suke... ada org beli moto besar..."

aku pon terus la tanya.. "siapa?"

"ada laaa...."

aku dah la takleh org cakap sekerat2 ni...
tp sib baik masa tu tgh outstation so takleh nak push2 dia soh bgtau siapa...

punya la pusing kepala aku pikir siapa lak yg beli moto besar...
kat blog siapa...
moto apa...

dan dan arini aku beru teringat nak explore siapakah gerangan yg viona cakapkan itu...

aku pon browse la blog2 yg slalu viona terjah...
huhuuh.. terrer kan aku sampai tau blog2 kesukaan wife.. kahkahkah...

dan akhirnya aku jumpe gak !!!

CISSS.. pearlEJ....
nak jugak !!!!

jom kita beli sama2... group buy.. mana tau leh diskaun.. kahkahkah..

tp dah takde duit.. ko belikan la 2.. 1 bg adiah utk aku.. kahkahkah...
Camna?

8 Comments Uols:

lily lotus said...

beli gak jgn tak beli :P

prebetsabu said...

bak duit nye...

yeah.. lily nak banje..!!

masviona said...

lily lotus:
jgn tersilap ckp ngan prebetsabu nih...tambah² lak bab yg dia suka...hohoh

pearlEJ said...

wakakakakaka.... untuk diri sendiri pun lom lepas lagik nih haa... hahahahahaha..... :D

sampai gak ke pengetahuan prebetsapu nihh.. baru ari tu dok pesan kat viona dlm komen ari tu "jgn bagitau kat prebetsapu" hahahahaha... cekappp cekapppp....

Ada Ayrissa said...

isk....sama la ngan cik abg gueh yg sorg tuh..
x abis2 nak moto beso...
ermmm..boli ar sndiri...

masviona said...

pearlej:
tuler pasal leh lak dia gi terjah...mmg tak bagitau dia pun...sekali dia usaha carik sendrik tuh...lalala

ada ayrissa:
adda dia nih mmg amat minat ngan moto besar nih...k.mas jer yg selalu sabar2 kan dia...klu idak dah lama dah dia beli..

bkn tak support tp takut membazir...kete dah ada 2...moto pun dah ada satu
xkan nk tmbh lagi satu moto besar kot....hissh...gilo apo...membazir kan amalan syaitonnnn

tuberose78 said...

beli ler superbike! sedap jer kalau dgr enjin dia berdesummmm atas highway.. !

prebetsabu said...

a'a kan tuberose nak sponsor ek.... yahooo...

takpe.. sikit2 lama2 jd bukit kan...insyaallah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!