Header

Thursday, October 30, 2008

Reward RM100K

Haaaaaa....sapa nak RM100K tuh.........

Waaa manyak tuh!!! kalu ler prebetsabu dpt byk nih...aku tak kisah amik ler kalu sekadar nak rm10- 20k tuh..ikut ler nak buat modification yg camne kat triton tuh pun aku tak kisah...but yg lenlain...baki tuh bak sini kasi kat aku..ahaksss.


Ok kita start serius sket yer...tadi masa turun lunch ngan opismate, aku ternampak ler poster kat bawah nih


Betul ke idak tuh tak dapatlah aku nak pastikan kat sini kan.....but

Apa yg membuatkan aku curious kat sini ialah..... napa tak de plak kuar benda nih dlm paper or berita apa² mcm buletin utama ke apa kan ...or surat proper dr PDRM...main tulis tangan jer.

Kot ler ada org dengki kat hamba Allah nih n saje jer nak pedajal dia ngan wat poster camni kan...mana lah kita nak tau kan....but

Apa² pun dunia skrang ni mcm² leh jadi...benda yg tak pernah terpk dek akal waras kita nih pun leh gak jadi kan...so better lah kita berhati² tak kiralah apa pun reason dia...cam napa poster nih dibuat kan ke..nape dia tulis tgn jer ke..itu tak penting...

Yg peting sekarang nih ialah kita hendaklah lebih berhati²...n jgn mudah nak percaya kat org sembarangan...bukan ler aku nak suruh korang sume asyik bersyak wasangka jer ngan org lain...cumanya jgn terlalu cepat percaya tanpa usul periksa dulu...kalu tak nanti korang gak yg merana...so time tuh sapa yg susah??????........hehe

mereke dan keluarga mereka........bak kata deanna yusoff...dlm criter apa entah...errmmmmmm....sat nak ingat nor...haa.......ringgit kasorga kan tajuk filem tuh...tapi kan suatu masa dulu glemer oooo...ayat nih kan...kan..janet kan????

ni aku kasi close up sket muka dia
Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

biar betul..biasa kuar tv dulu ada announcement dia kan...ni macam saja2 dengki je ni...eceh..memandai je pulak aku ni..

masviona said...

tuler pasal..entah ler..pastu tadi opimate ada bgtau..dia tgk ada org yg gi koyakkan lak poster nih...byk tau dia tampal area opis nih

CuTeMiUt78 said...

uuiishh.. blh ke buat tawaran cam tu.. atas sebab pe erk dikehendaki polis.. tak keluar kat tv ke.. media ke..pelik. Jgn2 ada yg dengki kat org tu kot..

prebetsabu said...

wahhh klu dpt 100k, harusla dibeli sebijik motor besar cash!!!! tak heran dah masa tu nak makeup triton ke apa ke...

mummy Darin said...

takutnya.. kena berhati - hati jugak nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!