Header

Wednesday, October 15, 2008

Rindu ngan Keletah Dia

Avin Damia kan tgh sakit sekarang kan...so melepet jer dia tau uols, sedih aku nengok...kejap² merenggek...xleh berenggang dah...aku nak terkamehh (bahasa banjar nih aku pinjam sat...komer klu nk tau maksud dia..carik sndrik ok) pun kena tahan²..lama² leh terkena batu karang aku klu camni...tp utk anak...apa² je aku sanggup korbankan.

Sebenarnya aku dah start rindukan gelagat dia yg sungguh ler keletah tuh....rindu sgt² nk tengok dia melasak cam selalu....aku rindu time dia dok melasak nk panjat tangga kat umah....aku rindu saat dia melambai² serta usap² muka walid dia time weols ralit berchatting sambil tgk video masing² ngan web cam.

Aku gak rindu nak dgr mulut dia bising dok menceceh...even aku tak paham sepatah haram..tp aku still suka dgr di dok pot pet pot tuh...aku misssssss sgt saat dia dok mintak² makanan saat kami makan......sekarang nih aku bagi makanan utk dia makan pun dia dah geleng² kepala jer....ketap² mulut xnak makan........ooooo...sedih nye saat nih...rasa cam nak ngalir jer ayor mata nih....sadis sungguh la weeeiii

bila tgk gmbr² nih lagi ler aku sedih...xleh tahan air mata dah rasanye...ni gmbr masa dia lalu makan....sampai polot² muka dia..comot sungguh la



rindu nk tgk dia sengih mcm nih....sweet je kan

rindu gak nk tgk mata dia yg bulat bersih camnih...xsoker tgk mata dia cam sekarang layu n lesu jer

Bila layan video nih lagi la haru.....menderu uolsss...ayor mata nih

video




Author note's: Sayang cepat lah sembuh...bonda rindu saat damia sihat....rindu nk tgk damia aktif balik
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

alamak.. camna ni.. indu + isau lagi payah oooo..

*sib baik kat site.. klu kat hotel ni dah berjujur gak air mata kenangkan damia yg kureng sihat tu..

masviona said...

errrmmm...crt brt dia still xok lah b..sian dia...monyok je dia...

cendawanintim said...

comot2 pon tapi comel..

xentari said...

didoakan semoga si comel avin cepat sembuh. Nanti blh tgk dia gelak lagi ngn mata bulat dia tu..

masviona said...

cendawanintim:
budak² sumenye comol n cute jer kan

xentari:
tq doakan avin ye!sy pun menghrpkn yg sama

mummy Darin said...

cepat sihat yek Avin Damia

masviona said...

tenkiu mummy darin...insyaallah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!