Header

Thursday, October 16, 2008

Selamat Datang ke Negeri Terlebih Huruf "G" !!! kahkahkah

Ptg smlm, lps settle segala urusan kat KB, kitorang bergegas ke Ganu..

well.. kat Kb ada 3 site yg perlu dilawat.. alhamdulillah.. 2 site bole settle on the spot.. 1 site lg dia nak customise system agak besar.. so kene bawak balik KL... then pass kat Site Support Local (ala.. yg minum air keret susu + limau tuuu..) soh dia install n test on site...

bukan apa.. tp aku kejar masa...
nak wat camna.. terpaksa kejar n shortkan trip sbb damia sakit lagi kan...
tp short2 pon, insyaallah settle.. cuma rushing je la..

ok.. dalam kol 6pm smlm kitorang bertolak dari KB ke Ganu..
igt nak ikut Jalan Pantai... tp tersesat sampai ke Jertih... wakakakak..
so ikut je la signboad... ikut jalan utan...

sampai je kat Ganu dalam area kol 9pm...
terus carik makan...

kitorang makan kat sebelah Hotel Grand Continental Kuala Terengganu..
ye.. mkn di sebelah hotel itu.. bukan dalam hotel ye...

tp restoran tu gelap la plak.. so tak dpt nak snap gamba...

lepak2 situ lama gak sembang2 ngn staff, si Ijam...
tup tup tetiba je hujan.. so terus la angkat bontot...

tp..
ntah napa kebanyakan hotel kat ganu ni sume full house... mybe sbb persidangan raja2 tu kot..
Grand Continental full, Primula pon full... ada 2-2 hotel kecik lagi pon full..
sib baik ijam pernah duduk kat 1 hotel ni.. KT Traveller's Inn..

very simple je hotel ni..

tp ooo... dah ada wifi beb.. bagoossss...
mlm ni lepak je la hotel..
badan aku sakit2..

kan aku dah kata kat restoran malam tu golap.. tengok la...

KT Travellers Inn... opposite sikit dari Grand Continental...

bilik yg simple n selesa.... yg penting hotel ni dah sediakan WIFI.. huhuuuuuuuuuuuuu..

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!