Header

Tuesday, October 28, 2008

Sendiri Amik.........

Sekarang nih masviona sudah agak terror snap picca sndrik tau!!!!(sila kagum uols..kang aku majuk lak)...before this masviona mmg fail bab² nih.

Yerla sblm nih kan ada photographer (pndai uols teka errkk!!!... sumenye memberikan jwpan yg betul tanpa syak wasangka lagi....prebetsabu) tak bertauliah, so segala tugas² tuh mmg dia yg buat lah. Tugas aku ngan anak dara sorang tuh ialah model sambilan.....ahakss.

Tapi sume nih kerana terpaksa uols..dah tuh aku nak gak amik gambar dlm kete..prebetsabu kan tgh drive...so nak tak nak aku kena lah snap sendrik..sebelah tangan ok..sambil meriba avin damia yg tgh melasak tuh...(ayat kagum dgn diri sndrik). Uols kat luar sana tuh aku mmg tau dah terror tapi aku kan mmg lemah dlm bab² ni..so bagi lah peluang utk aku kagum ngan diri aku sendrik ok...:)

see...picca nih aku snap masa odw nak ke open house hari sabtu tuh.

snap picca sndrik sambil wat² tak nampak...hehe

oklah..kali nih aku pandang kamera..wat² xcited gitu

lepas dah penat melasak biasalah dia...

buat tahi mata ler atas ribaan bonda dia....rutin biasa dia lah nih

So camne uols?????

Oklah kan uols utk permulaan ni kan....aku akan menajamkan skill aku dr hari ke sehari.....:)...sila beri tunjuk ajar pada sesiapa yg pro kat luar sana ye...:)


Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ok ler tu.. kira pandai gak ambil gambo dlm keta tu kan.. kira dah terror gak ler ni..heh..heh..

masviona said...

leh la sket² tuh...nak kata pro blom bleh lagi la

prebetsabu said...

Silalah abaikan ilusi optik pada kamera viona itu.

Perut aku tak sebuncit itu...

ohh tidaakkk!!!

tuberose78 said...

kahkahkah.. mmg sudah terbukti dengan ini gambar laaa!!! kahkahkah.. mana mau sorok..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!