Header

Friday, October 17, 2008

Sengal punya pasal.......

huhuh siapa yg sengal ni?

takde siapa yg sengal.

cuma badan aku je yg sengal2 n lenguh2 kaukau..

so sementara staff dok wat keje kat site siang smlm, aku pon amik la inisiatif bertanya kat org kat site tu ada tak tukang urut..

sekali dorang kata mmg ada...
mmg slalu klu ada org JPJ dari HQ mai sini, dia akan urutkan..

huhuhu ok la tuh...

so aku pon soh la set kan appointmnet..
kahkahkah.. mcm nak jupe Dr la plak...

akhirnya legaaa sikit badan aku....
alhamdulillah...


adegan mengurut.... yeaahhhh.. aduh duh duuuhhh.. jangang kuak2.. sakik okkk..adeh..
Camna?

2 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

wah sedapnye urut2 nie..
habis sume urat2 yg kejang tuh dapat di elokkan balik yer..

masviona said...

eloklah mengurut cepat...badan tuh dah lama giler tak dijaga...huhuh

ingt..kesihatan plng utama kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!