Header

Monday, October 06, 2008

Welcome Back Semua...!!!

Hiii!!!...salam uols

Selamat kembali ke kota semula buat kita semua...rasanya hari nih sure sume warga kota dah pulang dari kampung halaman msng² kan utk beraya......seronok tau uols???

Saya memula ada gak plan nak update blog coz memulakan plan beraya kat PJ ajer (kat PJ ada internet access) tapi tetiba jer weols berubah plan balik gak ke kelantan (nasib ler bawak baju raya spare n yg lain² nya lebih sket..leh la trus balik kg) pd mlm raya kedua tuh so hasrat terpaksa dibekukan jerla...ahaks.

So pada uols sume yg tertunggu² n3 baru dr weols....harap dpt bersabar ye....:)...sabar noo..byk nih n3 baru...gatal je tgn nk menaip tp byk benda kerja lain yg nk disettlekn dulu...kita haruslah ikut priority kan????layan ye uols..:)
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

wah...raya kat kelantan ye...sure hepikan dapat balik jumpa parents

prebetsabu said...

raya kat PJ & kelantan..
yup mmg happy ramai2 kumpul...

tp raya tahun ni mmg penuh dilema..
tak balik pj, mama nangis merajuk..
bila balik pj, mek lak merajuk..
huhuuh

udahnye raya dua dua kg... tp raya first n 2nd kat pj sbb mmg tahun ni turn pj..

kahkahkah..

best raya kali ni...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!