Header

Tuesday, October 14, 2008

Wishlist yg hampir terlaksana - The Answer

korang igt lagi entry viona yg ni? Wishlist yg Hampir Terlaksana

sib baik viona takde janji nak bagi hadiah kat sapa2 yg teka ngn tepat... klu tak sure adda dah mng... huhuhuh

ye..

kitorang beli umah.. or lebih tepat lagi, masviona beli umah baru lagi...

tp sbenarnya aku ada sedikit kecik ati ngn sebilangan kecik reader masvionanas.blogspot ni...
kat bahagian disclaimer tu pon dah di nyatakan... ni adalah blog peribadi kami... so kami berhak nak bercerita apa sahaja.. tak terniat kat ati nak riak or takbur ngn segala nikmat yg diberikan oleh Allah pada kami...

kami berasa seronok utk bercerita kat sini dgn tujuan ingin berkongsi suka duka kami sekeluarga.. mana tau kot2 ada tips2 and idea yg kitorang leh kongsi ngn org lain.. kan?

tp nak wat camna klu ada org kata kami riak... dunia maya ni kan borderless.. so terpulang la..

apape hal pon, aku tetap akan bercerita serba sikit bende2 yg menarik dalam kehidupan aku n masviona...

umah kali ni kitorang beli kat area2 bangi je.. tak jauh ngn umah skrg...
ye la.. kan aku terpaksa mengorbankan perasaan melonjak2 aku nak makeup triton tu kan...
so tanpa berlengah kami pon p la booking umah yg mmg dah lama kita usya...

umah apartment kat bdr baru bangi... dekat2 ngn area sek 7...
cadang nak wat sewa kan je...
pertengahan tahun depan leh siap...

jom reramai kita invest dalam property lak...


simple je apartment ni.. harga ok... lokasi ok... 3 bilik tdo n 2 bilik air.. ada balkoni n ada tpt sidai kain.. besar gak buildup dia... 800++ ft kot tak silap aku... besar la dari apartment yg memula kitorang sewa masa baru kawen kat serdang dulu...

neighbourhood bakal umah baru... blok paling ujung blok low cost... pastu ada mid cost.. pastu ada taman permainan, n ada kawasan teres 2 tingkat....

cuba teka yg mana satu unit masviona beli.. huhuhuuh....

Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

Biarkan org2 yg ngata2 tu kan...diorg bukan tau susah payah nak bina hidup cemana....janji korang hsbd n wife hepi ngan apa yg korang ada skrg ni ye dak...

lily lotus said...

alhamdulillah bertmbh lg harta..abaikan jer kata2 negatif..bkn pakai duit diorg pun..janji bahagia

prebetsabu said...

ms lilies bole jd pakar motivasi....
hakhak
kahkahkah...

tq..

tu la susah ooo nak idop.....

alhamdulillah kami happy sekeluarga...

prebetsabu said...

lily lotus.. tenkiu... ko pon leh jd pakar motivasi gak...

masviona said...

yuhuuuuu....sya membizi hari nih
ni baru sempat bukak nih...ahakss
anyway tq sume ye...tu ler bior ler diorg nk ngata apa pun...diorg bknnya nk tau susah senang hidup lagi tuh...peace yo!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!