Header

Friday, October 10, 2008

Wishlist yg Hampir Terlaksana

Tgk!!! aku tgk khusyuk isi form...

ala² mcm nk isi form nikah kawen ler plak...muuahaa

Form mende la agaknye ye uols???? jeng..jeng..jeng

Niat dihati dah lama weols berdua pasang cumanya saja lengah² kan dgn harapan ada chance la nak cari yg lagi murah tapi berkualiti n cun...muuahahaaa...giler demand kan?????nk yg murah tp yg berkualiti...huhuhu...nampak gayanya yg aku dok aim kan tu nampaknya adlh yg the best among the best la rasanya...location pun ok...so nekad ler weol proceed kan ajer la terus.

So petang smlm weols gi ler sana wat n settlekan apa² yg patut...

n Insyaallah jika tiada aral melintang, wishlist aku weols yg lagi satu akan tertunai la dlm this year gak..alhamdulillah....




Author's note: Ya Allah..ya Tuhanku sesungguhnya kami bersyukur diatas rezki yg telah engkau limpahkan kepada kami...aminnn.
Camna?

7 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

uik..apakah itu...jeng jeng jeng....hihihi

masviona said...

tungggu!!!!!!!!!!!!...heheh

mummy Darin said...

nak tahu jugak.. apalah yek

masviona said...

alamak!!!ramailah plak yg nak tau ye...ermmm...ok lah nnti pas² nih saya wat n3 psl nih ok

Ada Ayrissa said...

ooo..kak mas beli umah sejibik lg ek?wahhh....syoknyer...

prebetsabu said...

kahkahkah..

saspen...

bukan tinggal byk perkara pon dlam wishlist viona yg kat tepi tu yg perlu isik borang.. huhuuh..

masviona said...

teror adda teka ek...hehe

so klu camni xyah ler saya wat n3 baru je psl nih coz dah pecah lubang dah adda kerjakan...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!