Header

Thursday, November 20, 2008

20 November.....4 Tahun yg Lepas....:)

4 tahun lepas pada tarikh hari nih dan dlm area masa² cam skrang nih....(+- dlm kol 10), Prebetsabu dan Masviona telah selamat diijabkabulkan dgn sekali lafaz.

Seriyes tatkala sejerus slps ijabkabul dilafazkan oleh prebetsabu....hatiku terasa mcm sesuatu....errrmm tetapi amat sukar utk aku ungkapan......aku sprt terasa amat gembira mungkin, namun airmata bagaikan ingin turun dipipi...kuterasa mahu menangis kerana terharu tapi bibirku saat itu seakan mahu mengukir sebuah senyuman yg paling manis....oowhh..sungguh sukar utk aku ungkapan disini.

Mungkin gambar² ini mampu menggambarkan segalanya...mugkin....ooowwhhh tidak juga kerana adakalanya aku terasa seperti senyumku dibuat²...ahakss...keran dipaksa² oleh photoghafer itu...what ever la...layankan ajer lah uols..:)

pasangan mempelai...raja sehari

pengantin perempuan

pengantin lelaki

mempelai bersama dgn ibu bapa n mertua msg²

Jadinya saya sudah sah nikah kan......alhamdulillah...makanya ijin kan saya dong...mahu berdansa berpelukan sama suami nye dulu ye dong.....ahakss

Kamu..kamu...n juga kamu...ohhh..jugak uols yg belum tuh berkahwin tuh silalah jgn jeles occay...hehe.

yok kang mas...berdansa yok...hehe....:)


Skrang nih..klu flight tak reshedule or delay...waktu ini weols sudah pun di awan nan biru....izinkan weols berhoneymoon lagi utk kali yg ke-4 ye...:)
Camna?

18 Comments Uols:

pearlEJ said...

Happy anniversarry yangggggggg!! selamat berhoneymoon yer.... baik2, kang patah lak katil kat hotel tu... hahahaha... ampunnnnnnnnnnn.... :D

Nurmala said...

eee...bestnyer
tak sbar nak kahwin
tahniah ye..

mummy Darin said...

ahakss.. gambar berdansa tu mmg x bley tahan le.. selamat berhoneymmon sekali lagik..

Kebencian_Maharaja said...

Bila nengok gambo korang kawen, KM rasa cam nak kawen plak? (KM belum kawen ke? Biarla ia rahsia kui..kui...) Selamat Makan Angin.....

mama danial @ kak yanti said...

wah.....semalat ulangtahun mas...

lainkan muka dulu dan sekarang...
akak tk bleh tgk gamabr lama, jadik stress

CuTeMiUt78 said...

happy 4th anniversary utk pasangan bahagia ni..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

CuTeMiUt78 said...

honeymoon tu.. bebaik ya..enjoy your honeymoon mana tau blk blh tambah bilangan keluarga.. damia akan jadi kakak plak..heh..heh..heh

tuberose78 said...

yok.. yok.. yok.. mari kita berdansa dong..!

tuberose78 said...

syioknyer dapat berjalan bersama-sama berdua-duaan ngan org terchenta! dah lama rasanyer xpegi honeymoon berdua-duaan.. selalu pegi bwk askar-askar skali.. xbisa nak tinggalkan mereka.. huhuhu..

EraNaZeErA.. said...

happy anibersary... fuuhhh yoo... beatipul maria tul.. yg sang somi ensem gile.... hehehe...

anwy semoga hidup bahagia hingga ke akhir hayat... amin

lily lotus said...

cantiknya u! anyway enjoy ur honeymoon kayyy..

edrina said...

wah selamat berhoney moon ..best nyer :-)

Aleeya said...

gambo last tu leh masok sehati bendansa tu he he..bestnya leh honeymoon bekali kali..aku dah tak sempat nokk huk huk huk

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhhhhhhh..
selamat kak mas selamatttttttttttt...
moga kekal bhgia dunia dan akhirat..
ehem2..g honeymoon kali ke-4 ni leh la bg damia adik baru...ahaksss...

a^T04 said...

lawanya gambar tu semeee

* ayu * said...

happy anniversary u both..
may the years come brings more barakah & faith to u both & family..
amin...

kak ze said...

eh dah 4 tahun e?
makanya selamat ulang tahun lah...
semuga dipanjangkan umur dimurahkan lagi rejeki dan dpt adik....
amin amin amin.

masviona said...

to all:
terima kasih..tenkiu..arigato...nandre...n sume ler yg seangkatan dgnnya.

Seriyes tenkiu sume yg wish kat weols....saya n prebetsabu amat menghargai ucapan2 n doa2 dr kalian sume...tq again..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!