Header

Monday, November 10, 2008

Ada Satu Lagi Kejutan

Alahai...rupanya masih ada lagi satu kejutan buat uols laaaa....aku dah tak terkejut dah pun...dah tau dah pun (dah guna dah ni pun).

Yang nih memang 100% mengenai blog kesayangan aku nih....apa dia??? uols nak tau tak????

Rasanya biorlah tuan punya badan yg buat tuh explain kat sini...dia dah buat kan bior dia berani tanggung dan berani explain kat sini kat uols sumer kan...kan..betol tak???

Skrang nih aku tgh nak layan benda yg dia dah buat lah nih...tp bukan lupakan yg lama pun uols...bukan beralih arah sgt pun......cumanya beralih kepada sesuatu yg lebih baik gitu...errmmm...mcm pernah dgr lak ayat nih kan...kat mana ekkk????oooo...iklan tukar² plan dari maxis ek??? ke celcom???..alah yg tukar telco tuh but no still guna yg sama.....ahakss

Kes aku ni pun lebih kurang sama lah tapi tak serupa....lalalala...tunggu yer...prebetsabu outsation ke utara so sabau norrr...tunggu greenlight dari dia or tunggu jerla dia yg publish n3 tuh kat sini.
Camna?

6 Comments Uols:

tuberose78 said...

ada buat layout baru ker??

masviona said...

layout baru?????itu pun salah satu yg saya idamkan..tunggu masa sendrik utk free nak mengkreatifkan diri...sure nan adonyo...harusla ku tunggu kekreativitian prebetsabu jua..itupun klu dia sudi...hehe..layout nih suka..chantek tapi klu leh kaler hijau..lagi saya suka rasanya...

k.diah..ini sesuatu yg besar lagi drp just tukar layout tuh la...:)

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..oh.. apakah itu.. saspen ni..

Ms.Lilies said...

tukar domain pi dot com kah??

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. tukar domain ya... tahu dah

mummy Darin said...

banyak sungguh kejutan yek

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!