Header

Wednesday, November 19, 2008

Akhirnya Masviona Kini Bergelar Jutawan

Amin...Insyaallah

Ahaksss...hehehe.....tajuk n3 kali nih mmg xleh blah kan...kwang3x.

Tapi klu jadi apa salahnya kan..kata² tuh kan satu doa...(tapi sy tak pernah bermimpi pun nk jd jutawan..asal hidup senang..aman bahgia serta selesa n duit berkepuk² sudah lah.......eh masviona bukan sama ke maknanye tuh..ahakss)

Pas balik keje smlm saya gi sini....owh semalam saya amat membizi ngan keje uols....saya tak sempat pun nak menerjah blog kwn² blogger yg lain...even masviona.com nih pun saya just dpt baca sekali-dua jer.


saya nak tukar duit ler uols.....bila lagi kan nak gi esok saya dah nak fly dah

mesti ler kira dulu..kot² ler terlebih ke terkurang ke kan.

dah konfem..baru leh pas kat diorg..:)

baru ler leh hamik duit rupiah tuh

ewah...masviona dah jadi jutawan dong...ahakss

Kalau ler saya ada duit RM dgn amount yg sama.....ooowhhhh alangkah bahagianya saya. Tapi kan entah mengapa masa saya dpt duit nih..saya tak terasa pun mcm amount dia tuh berjuta².....saya tak terasa mcm nak simpan dia di tempat yg selamat or rasa cam berdebar² jer nak bawak duit byk....gitu lak.

Iyerlah kalu kata RM kan sure ler klu saya dah pegang cash rm 5-6K dlm dlm purse pun saya dah takut² dah...skrang nih entah ler pegang juta² pun xde rasa apa...maybe sebab saya rasa duit tuh tak bernilai kot kat sini......logik gak kan.

Camna?

9 Comments Uols:

amizah said...

bestnyerrr dapat duit berjuta2....nanti soping sakan la yerr kat sana....

iez said...

Wahh..nak g indon yer...
bestnye dpt jln2..

Umi Mia said...

tahniahlah..dah jadi jutawan..rupiah...nak gi mana ni???

CuTeMiUt78 said...

oh.. nak g honeymoon kat indonesia ya... wah.. disana kamu bisa jadi jutawan dong.. ada duit ribu2 rupiah.. juta2 lagi..

CuTeMiUt78 said...

g sana.. jgn lupa ole2 utk kita ya..

Ms.Lilies said...

selamat berhoneymoon :)

mummy Darin said...

tu kalau mat + minah indon nampak tu.. abis le V kena rompak nanti tau... tapi cam best je yek.. 1 juta.. 2 juta.. cam lagu apa ntah tuh

tuberose78 said...

eiii bestnyer.. gi bandong kan???? nak pegi jugakk..!

tuberose78 said...

pegi sana mmg boleh jutawan doooongg..!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!