Header

Wednesday, November 05, 2008

Aksi Sengal di TCRS @MV...lagi

Semalam...tgh hari kan aku ada keje kat luar...pastu petang time dah nak balik tuh...KL hujan lebat giler lah plak kan..dah alang² dok kat dkt² ngan area MV so weols pun decided ler isi perut kat MV...MV lagi...yer masviona ngan MV mcm dh sebati gitu kan....ahakss...even prebetsabu yg dulu2 nyampah nk dtg MV dah tak heran dah...hehe.

So weols dah tak tau nak mkn apa tetiba nampak the chicken rice shop nih kan..apalagas terus masuk jer coz perut masing² pun dah berdangdut kencang ngalahkan inul dah.


antara menu weols...org 3 jer nasi ada 4 so uols sure leh agak sapa yg makan lebih tu kan

aksi² sengal mengediks prebetsabu...tak shame shame ngan adik ipar ler dia nih..ahakss

apa yg lucu entah...gelak sakan prebetsabu

Bila tgk balik picca nih..ingat balik time dia dok mengurat aku dulu...masa tuh aku blom terima dia sbg special lg pun...sekali ada masa weols keluar sesama aku terdgr dia gelak kan...terus aku jatuh cinta...trus pastu aku trima dia...lalalala..aku yg sengal gak.

nih candid...niza yg snap..saje nak pekena katanya

nilah niza my sis..tukang snap picca sengal weols tuh

Byk lagi uols tp kan...ai segan ler nak tepek sini...ala ai kan pemalu gitu...bukan apa menggeletis sgt lah uols...hehehe sampaikan adik waiter yg nak antarkan makanan yg weols order tuh pun tergelak2 manja tgk aksi menggeletis aku ngan prebetsabu...sesekali wat perasan artis fofular apa salahnya ye tak????..bukan ngan org lain pun ngan laki sendrik jugak kan.
Camna?

13 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tgk gambo je.. dah nak tergelak dah.. ni ler pasangan romantis d amor.. tapi kan viona best tau..ingat kenangan lalu..

Ada Ayrissa said...

alahai...romantika nyerrr...
loving couple la u ols nih...

masviona said...

cutemiut:
tu baru tgk gmbr kat sini..saya yg tgk gmbr yg aksi sengal n manja2 yg terlebih sudah tuh..lagi la nak tergelak...
cutemiut elok tau selalu ingt kenangan manis dulu2 leh tmbh eratkan kasih syg gitu..but jgn smpai lupa utk pk masa depn sudah le

ada ayrissa:
romantik ke???ahakss
tq adda..tp dulu2 prebetsabu lagi romantik.....larikkk...tp skrang pun apa kurangnya...ayat cover balik lah ni

prebetsabu said...

alamak.............!!!!

abis la satu dunia leh tgk gambo aku mengeletis ngn bini aku...

wawawawawa.. ini tidak adil...

sib baik gamba2 ni je yg viona kongsi... huhuuhuh...

tp serius la aku mmg suke melepek2 kat viona... sesambil amik kesempatan kahkahkah...

ntah la.. slalunye pompuan yg suke melepek kat lelaki kan.. aduss.. terlebeh gen manja kah aku...

prebetsabu said...

viona: ooo.. dah kurang romantik ekk... ke v yg dah kurang perasan keromantikan b? ye la.. org kata, klu kita slalu wat something tu, lelama imune..
so lps ni nak kene carik romantik cara baru la plak...


huhuuhh...

mummy Darin said...

Oh TCRS.. time sejuk dan lapar ni, rasa semua benda pun sedap..

takpe lomatik ngan husband/mini sendiri takpe wo...

tuberose78 said...

'romantika diamos' gituu...

Princess Azi said...

haha sweetnye married couple ;p

prebetsabu said...

princess azi: kepada pasangan yg belom kawen, silalah jgn nak menggatal dgn pasangan memasing ye.. huhuuh...

dan kpd pasangan yg dah kawen, nak manje2 pon kene la bertempat.. jgn terover lak walaupun kita dah kawen kan... byk mata2 lain memerhati... sikit2 sudah la... byk2 balik la umah kan? huhuuh

kahkahkah...

cendawanintim said...

gambo uol romantik aperrrrrrr....

naper tak tepek bebanyak..

prebetsabu said...

cendawan: maluu la.. kahkahkah.. takde la.. tp kebetulan aritu masa kat tcrs adik si viona dok tangkap2 gambo... plak tu kebetulan time tu aku tgh mood gedik2 ngn viona.. uhuuh.. so gambo dah ada, apalagas.. wat n3 je la...

*rumahtangga pasti dilanda badai.. terpulang pada nakhoda dan anak kapal utk bekerjasama memastikan kapal tidak hanyut n tenggelam......

* ayu * said...

so sweeettt......

prebetsabu said...

kurangkan manis dalam makanan... lebihkan manis dalam senyuman...

hiks..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!