Header

Tuesday, November 25, 2008

Aku yg dah hampir terjebak...





















kan kamera dah ilang....
so layan la pe'el aku yg weng weng ni...
pesanan kepada ateh aka catlina.. ko kan Doktor (ala.. vet pon kira doktor gak... ) so simptom2 ni menandakan aku dah nak terjebak ke? bape lama lagi tempoh masa ni?

kahkahkah...

ok la tuh kan... utk org yg baru pertama kali pegang and baru beberapa jam godek kamera cenggini...
pulak tu di brief hanya 10 minit utk guna function kamera ni...
huhuuh... sengal gak aku ni ek...

*aku tak beli la kamera nih.. nih kamera adik aku.. Cik Kemar... saje je nak test2 dulu.. usya2 dulu...
**lighting kureng bagus.. takde flash... harap maklum
Camna?

10 Comments Uols:

ArELeEz said...

wah3..! artistic, boombastic gitu! hiks..

masviona said...

huhuh...kerana gegilaan prebetsabu ngan kamera nih aku hmpr tak dpt nak gi shopping tau....ahakss

prebetsabu said...

big boys' toyssssssssssss....

ok per...

mummy Darin said...

sanppo time

mummy Darin said...

bila ada kamera camni, cam best je nak amik gambar

prebetsabu said...

mummy darin: saya sokong!! mmg rasa nak snap je sume..

tp.. viona kata, hobi ni hobi jadian aku.. kiranya macam serigala jadian la... bukan hobi dari naluri asal aku..... waaaa.. sedey...

CatlinaFly said...

heh..kalau jadik beli..welcome to nikonian club! :) ( kitorg kat sini ade kelab tak rasmi tapi ahli baru 4 owang..iaitu diriku, suamiku , dan jiranku Dr Dodon & wife dia..) hehehe..

**nak bakar prebet sabu ni(masviona jgn marah..)..jenguk2 lah blog fotografi kami tp i'm not sure korg ade tak link dia, but ni add dia ye..

http://catlinaphotography.blogspot.com & http://seniduniaku.blogspot.com

mummy Darin said...

Maybe masa Videocam tu, tiap kali nak tgk kena tgk kat TV, atau kat PC atau device yg sewaktu dengannya.. and nak share ngan ramai org pun maybe ada adegan yg tak sesuai tuk tontonan ramai..

kalau amik gambar guna DSLR ni.. boleh je edit gambar and boleh ditonton oleh org ramai.. kepuasan tu datang bila ada pujian.. bukan V tak puji PB.. tp pujian tu lain sket tau.. cam org ckp

"cantik gak gambar ko amik.. leh tak jadik wedding photographer?"

"Kita org nak wat family potrait.. ko boleh amikkan ker?"

walaupun waktu permulaan tu cam takut.. tp kita mesti akan berusaha utk buat yg terbaik.. mungkin boleh jadik leka kot..

tuberose78 said...

uwaaa... nak dslr jugak!!!!

CuTeMiUt78 said...

ada kamera cenggini.. memang asyik nak bersnap2 je.. kira canggih la kan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!