Header

Tuesday, November 04, 2008

THE ANSWER - Modification Triton yang pertama...

kahkahkah...
merujuk pada n3 riak aku sini...

yg mana pada n3 tu aku ada kata yg triton ktiroang dah dimodifikasikan buat pertama kali..
dan disponsor oleh viona...

jeng jeng jeng...
ramai yg nak tau apa dia yg dah ktiorang mod kan triton tu...

nah tgk la..


korang nampak tak apap perubahan kat triton tu...?








apa...? tak nampak?
ish korang ni...

kahkahkah..

amik angle side sure nampak kan...



kahkahkah.. cute kan..?


aku suke...
kungfu panda punya patung..
sbg hiasan interior....
aku tepek kat tingkap belakang...

cute kan?

thanks v...
Camna?

7 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

la ingatkan pebenda ler yg dimodification tu.. rupanya ada kugfu panda bear tu ke.. ingat kan pebenda ler tadi..heh..heh..heh..

Ms.Lilies said...

hahaha..cute cute

tuberose78 said...

ekelleehhh... rupanyer kungfu panda jerrr..!!

masviona said...

tu ler dia saje nak pekena saya ler tuh...hahahah
sindiran sinis tuh dalam maknanya tuh...kah..kahh

mummy Darin said...

la.. panda tu ke, sabo jelah

prebetsabu said...

mummy darin: hihihihiih.. ye la kiranya interior mod la gak tu kan... comeeyyy tau aku suke...

masa memula lekat tu, kejap2 aku intai cermin pandang belakang... huhuuh ye la takut panda tu tertanggal ke.. kang tak pesal2 tergolek dia ..

kahkahkah.. sengal kan?

mummy Darin said...

panda tu comel gak ler, husband I dulu letak elmo yang gedabak kat MyVi cinonet.. tp sebab mata elmo tu besar, bila terantuk kat tingkap bunyi bising, terus tanggal

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!