Header

Wednesday, November 05, 2008

Antara yg Sempat Aku Rembat

Agak² uols apa la benda nih???...nengok pada bungkusan mcm adiah dr majlis org kawen jer kan.

Betol Tak??

Benda ni pun weols remabt kat MV gak last weekend.






Sebenarnya uols ini adlh key chain.

Key chain nih special sket coz leh tepek gambar kita sendrik kat situ. Aku pilih 2 bentuk 1 btk love n another 1 btk 4 segi tepat.

Dia ada mcm² bentuk lagi uols..cantik² gak...rege dia lak base pd bentuk n size ofkoz lah kan. If yg mcm aku amik nih dedua bentuk tuh rege dia rm35 satu..so dua rm70. Tapi tang accsoseries lain uols kena ler tambah rege lain lak.


mcm biasa klu nak paparan yg lbh jelas silalah click pd picca tuh ye....weols sefamily..prebetsabu's family.

Memula kan weols plan nak tempah couple t-shirt mcm kat bwh nih, tapi puas dah carik² n dah siap choose design yg cantik² dah..sekali dah jupe corak yg berkenan kat hati, sekali tanya² size nan ado lah plak kan. So dah kechiwa gitu...tuh yg membawa diri gi tempah key chain lak tuh.

Actually dlm bekas mcm tupperware tuh adlh t-shirt uols. Banyak design yg cantik tp nan ada size weols lak...sayang sungguh la weei.

Selain dr tuh, aku pun ada beli benda nih...apa entah nak panggil benda nih. Tapi function dia adlh sbg tempat utk kita gantungkan aksesori kiter ler mcm rantai ke, gelang, earings, cincin n sewaktu dgnnya lah.
rege yg nih rm69 tapi aku dpt 10% discount jd ler rm62...hempeh jer tawar rm60 tak kasik lak minah indon tuh...huhuhu.

Yg nih pun ada byk jenis, mcm² corak ada cthnya mcm kt bwh nih tp aku sengaja pilih yg kat atas tuh coz design dia simple jer n pada aku leh save space sket la.

Ada lagi yg corak² mcm dia wat patung² tuh sume tp serabut sgt lah plak aku tgk. Lagipun prebetsabu pun suka yg aku beli tuh gak...so layankan jerla ikut kata suami kan.......itu kan ciri² isteri solehah...cita² murni aku tuh.




Camna?

7 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah bestnya keychain tu blh buat gambo.. cam berkenan plak tgk.. klu nak tempah buat blh tak..??

prebetsabu said...

cutemiut: ada pembetulan sikit.. takut ramai yg salah paham ayat viona..

gambar tu bukan ti tepek pada keychain itu..
tetapi di ukir menggunakan mesin print dia...

so gambar2 tu takkan tanggal...

nak tempah wat? gi je MV tingkat 3 dekat2 ngn GSC...

tuberose78 said...

bestnyer key chain tuh.. bak kata mas ailiiikeee... tapi nanti kena bawak gambar sekali ker masa nak buat tu ek?

masviona said...

tuberose:
xyah lah k.diah...org tuh leh ambikkan gmbr kita terus kat situ...xde foc jer

mummy Darin said...

teringin gak nak beli tempat gantung cincin tu tp lum tercapai hajat lagik

prebetsabu said...

mummy darin: pengakuan ikhlas dari prebetsabu - tolong la beli tpt gantung2 tu secepat mungkin...... sebabnya?

mulanya time viona nak beli bende tu, dalam hati aku terdetik "ish.. berguna ke bende ni.. mcm membazir je" - ye aku kekadang berhati jahat...

tp tanggapan tu berubah setelah viona guna bende tu.. weh.. lagi teratur n organise dah weh bende2 kecik gelang jam cincin tu sume.. sng je nak carik nnti n kemass...

i like...

kahkahkah..

mummy Darin said...

prebetsapu.. memang nak beli, tapi anak dara kat umah tu rajin mengemas.. skang brg kita org sumer kena letak atas lemari.. susah hati betullah.. suka sangat tiru apa yg kita buat.. tunggu masa yg sesuai je nak beli nih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!