Header

Thursday, November 06, 2008

Aksi Pujuk Memujuk

Avin damia kan asyik menjeles jer klu walid dia nak manja² ngan aku.

Weols lak kdng² tuh sengaja lah nak menyakat dia pastu bila dia dah start nangis majuk weols lak start gelabah pastu cecepat pujuk lah kan apa lagi.

Semalam masa dinner kat Oldtown tuh pun dia majuk tau..pastu weols pujuk² dia tak mboh layan tau bila walid dia pujuk nak gak bonda dia hug dia n pujuk dia. So aku pun amik ler pujuk² dia kasi dia lentok² kat bahu semua kan pastu saje ler aku geletek dia sume so

see......tgk kat video tuh siap landing lagi kat kerusi oldtown tuh ni juga salah satu sbb klu gi makan tmpt2 gini mmg weols akan pilih krusi yg jenis camni..senang n selesa. Tapi video nih dah dkt nak last² dah aku record pun coz masa awal² time dia gelak mengekek² tuh ku membizi layan dia lah...so layan jerla


Camna?

3 Comments Uols:

lily lotus said...

camnelah ada adik nnti..hehe

masviona said...

ituler pasal..dia nye manja tuh tak tau ler blajar dari mana..heheh

CuTeMiUt78 said...

amboi2 kemain lagi damia ya.. manjanya dia.. tu klu dah adik, tak blh ler nak manja2 cenggitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!