Header

Wednesday, November 19, 2008

Benda Free Lagi...Promotion lagi

Masa mkn kat SR ahad lepas, weols dapat nih as a free gift katanya.

Lately, awat ye sume restoran pun nak kasi² free gift nih erkkk...yerla sabtu tuh masa weols makan kat Kenny Rogers Roaster hari tuh pun dpt ubat gigi tu kan.

kropok pun kropok lah...janji free kan.

Kat secret recipe lak dapat keropok nih lak.

syedap gak kopok dia nih..homemade katanya..eh yg homemade tuh sos dia ke kopok dia....i forgot la...what ever la..bukannya uols nk tau pun..ye tak???

Weols tak perasan pun ada kropok free nih. Tetiba masa prebetsabu nak wat bill payment tuh, staff dia tuh amat ler berbudi bahasa sekali kan dia siap soh prebetsabu check dulu satu persatu...katanya kot ada yg tersalah bil ke apa kan.

Bila prebetsabu check, dia ternampak ler plak dlm bil ada tulis weols patut dpt free 2 pack kropok nih kan. So staff dia ckp ler kejap lagi dia tapaukan utk kitaorg 2 pack kropok.

Tak lama pastu diorg pun kasi ler kropok nih utk weols....tapi satu jer dikasinya....weols pun malas nak tanya²...so halal jerla...tapi nape erk sume restoran ada wat promotion apa ek skrang nih????

Hrrmm..wat ever ler janji dpt free ye tak..mesti ler masviona like kan....uols pun mesti like kan klu dah namanya free gift tak gitu???

So klu nak dptkan free gift silalah masuk contest...perah otak tuh ye...ahakss.
Camna?

3 Comments Uols:

tuberose78 said...

ntha-ntah org lain punyer menu tak abis.. pastu dia kasik jer ler free..kakakaka..

CuTeMiUt78 said...

saja.. nak promote kot..

mummy Darin said...

he..he.. keropok free pun boleh dapat kat SR yek

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!