Header

Monday, November 03, 2008

Bunga Matahari... Bergambar

corak sunflower nih betul² menambat hati aku..teringat lak kat member masa upm lu..dia minat sgt ngan bunga matahari nih..ingt gak kat maya pelakon n penyanyi tuh..ngan lagu dia....bunga..bunga...matahari..mekar kembang...di taman sari (sila abaikan lirik klu salah ye..aku main bedal jer tuh)

Dah lama tau, aku dok mencarik² frame gmbr yg leh gantung² byk² gmbr cam nih. If ikut idea asal dlm kepala aku nih, aku nak carik yg dia mcm bertingkat² yg leh letak memula ayah+mak pastu ada pecahan leh letak gmbr anak² pastu ada lagi pecahan yg leh letak cucu..haha (eh! korang leh imagine tak apa yg aku dok membebel nih).

Skali jupe yg nih yer..oklah kan...even dia xde ikut idea asal aku 100% tapi still leh trima lah..so aku tgk rege pun berpatutan terus rembat jerla. Prebetsabu tak de masa nih senang jer aku nak wat keputusan..tu yg sampai TERbeli baju lagi tuh...lalala

Ni antara hasil rembatan aku kat kedai² dlm Selayang Capital tuh. Bukan utk aku sorang jer merembat malam tuh..avin damia pun mengepow aku malam tuh. Kebetulan lalu depan kedai toys..huhu..sabar jerla terus....dia tak nak jalan dah dia melekat jer depan kedai tuh, terpaksa lah aku men 'sponsor' kan toys utk dia gak.
Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. viona cantik ler tempat gambo matahari tu..

Ms.Lilies said...

wah...2 beranak bershopping.... :)

masviona said...

cutemiut:
cantikan cutemiut..sweet je..:)

ms. lilies:
aah 2 beranak jer lah dah walidnye xde..nasib ada adik n bakal adk ipar temankan...klu idak susah gak nak handle dak kenit uh mimi..asyik nak berjln kehulur hilir je

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!