Header

Thursday, November 06, 2008

Car Mount

dia tgh mengetest GPS lah tuh

Prebetsabu dah siap beli car mount dah utk E71 dia tuh, ptg semalam kan ada menyinggah ke MV lagi..terus la dia sambar satu.

So xde lah aku risau kat dia lagi...yelah before this dia nmpk cam tak fokus on driving sgt jer aku rasalah...coz asyik dok nak mengintai GPS nye sistem tuh kan...nak tgk lah betol ke idak sistem tuh point kedudukan weols pastu betol tak map dia...latestnye version ke apa ke...memacam lagi lah....serius lak aku yg dok sebelah nih tgk dia sblh tgh pegang stereng sblh lagi pegang handset..hhuhuh..ada bendalah ni barulah sonang n senang hati aku....bahaya beb!!!

Sekarang nih dlm kete bukan hanya ada suara weols berdua...tp bertiga...tu haa suara sistem GPS tuh kejap²...."selepas 500 meter kekal kanan....belok kiri...selepas 200 meter belok ke kanan dan kekal di kiri.....anda sudah tiba di lokasi"....klu BM klu BI lak...alah translate sendirik jerla uols...penat aku nak type kat sini.

Aku lak layankan ajerla....isteri kena paham suami kan baru dpt handset baru...tambah² lagi sang suami mmg giler gadget n benda2 it nih...lagi ler....klu benda dah dia suke n minat diusahakannya jugak dari kena bayar di usahakannya carck n hack benda tuh sampai leh jadik free....hehehee.

Sang isteri sabar jerla klu dpt sang suami spesis camni n aku yakin benda nih tak lama tuh dah lama nanti puas ler dia....perperpun ai layan jer suami ai coz ai tau dia minat n hepi...:).





Camna?

8 Comments Uols:

* ayu * said...

tapi best gak layan kesengalan gini kan?
hahahahhaa...

masviona said...

ahakss....layan jer

prebetsabu said...

alaaa... ada ke patut korang kata aku sengal...

weh.. bagus tau gps ni..

huhuhu byk oo masa aku dah habis dok menggodek software2 gps kat market ni...

sian viona n damia kesepian la plak.. eh ye ke?

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagusnya ada gps tu erk.. tak sesat ler..

mummy Darin said...

cam best gak ada benda alah ni.. hhmm nak kena tanya hubby dululah ok atau takk

mummy Darin said...

prebetsapu and V, so far cemana yek performance dia yek?? dia guna OS apa, x sempat lagik nak godek blog cik prebetsapu tuh..

prebetsabu said...

ehemmmmm mummy darin nak kene slap ni..

bukan prebetsaPu ek.. tp prebetsaBu..

eja bebetul........

kahkahkah...

nokia e71 guna OS symbian... compatible ngn kebanyakan software utk s60...

secara purata, aku rate 9.5/10 !!

tp setiap org lain kehendak...
browse la dulu mcm2 jenis henpon dah ada gps...

yg penting korang ikut nafsu korang la nak E ke N series(E utk enterprise - business n professional, N lebih pada Ntertainment, multimedia) tu kalu nokia.. klu sony, korang pilih la K series ke X series ke W series ke C series ke.... mm..sony byk sgt series...

mummy Darin said...

sorrylah prebetsabu.. camner leh salah tgk..

hhmmm akan diselidik lagik selebihnya.. tgk sony atau nokia lagik ok.. coz selama ni memang guna Nokia.. x pernah guna sony.. cuma adalah belikan hp sony tuk hubby..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!