Header

Friday, November 14, 2008

Cracker...Hi-Fibre

Pagi tadi aku dah bekfes ngan nasik lemak kat mamak bawah opis nih so tgh nih aku cadang nak skip lunch la.

Lagipun kat opis aku sorang je nih yg pempuan...yg lainnya ada yg on leave, ada yg mc and ada gak yg outsation. Makannya malas nak aku nak turun makan sengsorang...baik aku lepak kat surau..golek²... lepak² gitu kan.

Singgah pantry sat...sekali ternampak lak biskut nih....alas perut dulu lah kan. Lately, aku mcm suka lak ngan craker nih..dah selalu sgt klu time free tuh dok lepak² ngan opismate kat pantry smbil layan cracker nih.

Kat opis aku nih ada 3 tin stock cracker nih....apa entah namanya tp jacobs nye produk lah jugak.

dia mcm ada oat ke gandum entah dlm tuh...utk org nak berdiet tuh mmg sesuweiii ler sgt kan.

Wat teh lipton cecah ngan cracker nih...burrp kenyang gak...alhamdulillah....syukur ngan rezeki aku hari nih.
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

hah.. betul ler.. makan cracker tu pun dah kenyang ler.. klu jenis nak berdiet la.. memang digalakkan

tuberose78 said...

cuba try biskut weetameal jacobs... pon sedap!!

mummy Darin said...

dulu comp lama we all mcm - mcm ada. biskut air, cereal.. skang ni, lepas comp besar amik alih, semua kena potong.. minum air nescafe, milo atau teh tekan - tekan je... kalau dpt mesin yg ada espresso, cuppocino ke layanlah jugakk

* ayu * said...

sedap ooo layan teh o ngan biskut!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!