Header

Saturday, November 15, 2008

Dia Pun nak Beli Gak

Dah lepas shopping jeans n segala bagai tuh, weols memasing dah agak kepenatan melayan karenah avin damia..but dia still gagah ber'energy' lagi tuh...xde istilah penat² nih...hehe.

Masa aku dok mengetest kasut sport nih pun terasa macam dah tak larat sgt dah...tapi gagahkan jua ler. Avin damia lak pantang lepa mesti xdan nak kejar dia dah.


Mintak size 5 nape besor semacam jer nih...confused masviona jap

segannye lah aku time nih...

Coz amoi nih siap betulkan tali dan ikat sekali tuh....bior ler masviona ko nih wat sendrik....ahkak segan dik nun oooiii!!!! sampai ko nak tolong ikatkan tali kasut kat kaki ahkak. Bagus betul lah tokey kedai nih train staff² diorg errkk.

Aku sebuk dok mengetest kasut tuh kan....yg avin damia lak...sebuk gak....mmg sebuk sekali dia time tuh sama naik ngan staff kat sana tuh.....tgk picca kat bawah tuh...dia pun sebuk ler entah sebuk nak beli kasut tuh or sebuk nak mengemas kedai tuh...sabor jer la....walid ko pun dah tak larat dah nak kejar ko damia....melepek jer kat krusi tuh ...yg dia bukan main lagi kesana kemari dikerjakan kedai tuh.

Agaknya terliur kot tengok aku dok mengetest kasut dia pun teringin nak membeli sama....layankan ajerla.


nak pilih mana satu yg berkenan

dia pun xtau nak pilih yg mana coz byk sgt kotak nye


Udah² ler avin damia ooi...penat weols tau nak melayan kerenah dia...terkejar sana sini. Padahal stroler ada bawak tapi dok wat jadi troley...isi barang² hasil borongan...dah tuh dia tak nak dok dalam stroler tuh asyik nak berjalan jer.

Apa² alasan weols pun, sebenarnya weols lagi suka tgk dia melasak gini...bior ler aktif pun..mulut jer dok komplen tak larat la penat ler tp yg pastinya tengok dia dlm keadaan camni lagi membahagiakan weols. Iyerla klu dia demam or sakit xde dah nak tengok dia camni...sure melepek n muram-suram jer kan...better ler dia camni kan lagi ceria hatiku.

Camna?

6 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

damia nak suh mak pak dia belikan sekali kasut utk dia tu...tu yg dia dok kasi hint je tu...haha

* ayu * said...

cute la gamba damia panjat atas tempat kasut tu..
hiks!

jgn jatuh tetimpa dia sudah..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. dah nama pun budak kan.. so sama je peel nya.. tapi alhamdulilah dia aktifkan

masviona said...

ms. lilies:
agaknye lah mimi...kasut dia pun mmg nak kena tambah tuh

ayu:
:)...maseh
tu yg makin tak larat tuh..mata asyik nak kena perhati kat dia jer

cutemiut:
tu ler pasal kan..janji dia sihat kan

tuberose78 said...

kitornk skang nih kalu jejalan sekejap bawak safiyyah mmg tak bawak stoller... sbb confirm mmg xkan nak duduk diam dlm tuh..

time skang mmg budak tgh lasak giller.. safiyyah baru jek minggu lepas jatuh LAGI dari katil sbb ikut aisyah lompat2 dari atas katil ke lantai.. tu diaaa!! bedebuk.. kena plak terhantuk kat almari baju. balik umah, tgk sebelah muker dah merah.. sabo je laa...

mummy Darin said...

stroller memang slalu jadik tmpt letak barang je.. darin plak akan mengexplore apa yang ada sekelilingnya.. layan jelah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!