Header

Thursday, November 06, 2008

Dinner Semalam

yg nih harus ler aku punye kan..tak pernah miss order nih klu dtg sini

Klu dah aku tepek picca kat atas nun sure ler uols dah tau kan weols dinner kat mana semalan...OldTown White Coffe ler...my favvy kopitiam.

Kebetulan smlm weols ada jupe org kat Sg Choh dkt² area TLS fitnes centre tuh, kebetulan lak kat area situ ada branch OldTown nih kan..layan jerla plak tuh ada wifi connection kat situ..apalagas trus singgah la kan.

Nasib lah dah tgh hari nih kan..so xdelah seksa jiwa raga uols kan klu aku postkan picca² makanan aku semalam kan.

aku punya...prawn mee...aku makan separuh jer coz hati aku dok kat kaya & butter toast jer

prebetsabu nye...white coffee ice blend...hazelnut nye flavor

nasik lemak prebetsabu

Alamak leh lak terlupa snap gmbr ku nye favvy...kaya n butter toast. Memula weols dah order double satu set pastu order lagi double 1 set lagi..dedua set licin...weols ber3 mmg suke sama itu roti lah

Ni lak picca sengal mengediks mengeletis aku lak...

Semalam tuh prebetsabu yg sengal...saje nak nyakat avin damia sbnrnya. Dia klu tgk ada org nak manja² ngan bonda dia sure meraung dan² tuh gak tau....siap nangis n majuk² lagi. Dia mmg jeles klu nampak aku dukung baby lain even klu prebetsabu wat aksi manja² ngan aku depan dia pun dia nangis tau...huhu sabor jerla anak dara tuh sorang.
Camna?

12 Comments Uols:

prebetsabu said...

mmm..sampai bilakah damia akan terus menjeles bila ada org nak bermanja2 ngn bonda dia?

alahai duhai anakanda.. takkan la time walid nak mendakap manja bonda pun dikau nak menjeles? saboo je la...


skrg ni kat umah, klu dia tgk aku n viona rapat2 sentuh2, dia akan menjerit2 marah kat aku tau...

eeeii geram ooooowwhh...


errmmm.. damia ni taknak adik ke....

kahkahkah..

CuTeMiUt78 said...

wah..kemain erk.. pasangan romantis d amor ni.. bahagia sungguh.. heh..heh..heh.. damia, marah erk.. tu tandanya lambat lagi ler damia dpt adik..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. peyutku berbunyi2 lapo..bila tgk gambo2 mkn2 itteewww..

Ms.Lilies said...

roti yg sedap lagik lazat....hehe..bila ek kita nak dating2 ni.... :)

masviona said...

ms.lilies:
haah lah mimi...bila ek kita nak dating sesama nih...ai geram nak tgk ur doter n klu jupe nnti nak cubit pipi diorg leh tak????ahakss..so cute sgt..:)

mummy Darin said...

Avin Damia takutlah tu walidnya akan lupakan dia.. and dia tak bagi canlah bondanya melayan orang lain.. anak kecik memang penuh dengan persoalan... kita memang kena banyak sabar

mummy Darin said...

hhmm, dah terbayang lagik nasi lemak and roti bakar kat situ.. bila nak pegi yek..

axim said...

tak soka itu ice blended hazelnut..lagi suka yang Mocha

masviona said...

mummy darin:
aah agaknye lah...syedap kan nasik lemak ngan roti tuh...i like

axim:
saje nak tukar selera lah tuh....:)

mummy Darin said...

tolongg.. saya terasa sangat lapar bila tgk balik entry ni tau..

prebetsabu said...

mummy takyah sesuah.. nah klik sini

http://www.oldtown.com.my/index.php?option=com_wrapper&Itemid=43

pilih je cawangan terdekat...

tuberose78 said...

eiii.. macam best jer.. nak kena pegi jugak nih try makan kat sana..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!