Header

Monday, November 10, 2008

E66ku...from kedai to tgn masviona

Nak kata prebetsabu wat suprise tuh takde ler suprise sgt pun...tapi ada lah jugak.

Gini criternye aku cam dah leh agak dah prebetsabu cam nak belikan aku hanset gak tapi aku malas ler nak tanya or apa coz....... ai kan dah ckp ai kan pemalu gitu...wat² tak tau jela kan.

Sebab apa aku ckp gitu uols coz masa weols kat MV masa nak beli E71 prebetsabu hari tuh, prebetsabu ada lah mintak ngan tokey kedai tuh soh cari lagi satu E71 utk dia...dia siap kata lagi soh carikan color putih n yg xde tulisan taiwan kat keypad dia tuh....coz aku ada ckp kat dia aku suka gak henpon dia tuh tapi aku tak suka keypad dia yg ada byk tulisan taiwan ke cina entah....lalala..tak salahkan perasan sendrik kan..ala wat² phm sendirik ler kan habistuh kalu tak beli kat aku nak beli kat sapa lagi kan...ahakss

Sekali jumaat lepas dia ajak aku singgah ke Mines masa otw nak balik dari keje kan, sekali betul² impian ku jadi kenyatan uols... dia mmg nak belikan aku henpon siap soh aku wat pilihan lagi nak model yg mana satu asalkan tak melebihi budget yg dah ditetapkan..so aku pun apa lagi...berkobar² lah uols.

Masuk sini terus aku tak ingat dah kat avin damia lom amik lagi kat nursery...apalagi...klu dok kat sini sure lamakan nak membelek2 apa semua lagi...terus aku kol nursery inform diorg ckp amik avin lambat sket.


tak tau booth mana satu nak terjah nih

lepas dah jupe kedai mana, confused lak nak pilih henpon mana yg sesuai ngan budget n citarasa

mamat chiness nih..sambil dok nak menampal henpon aku punya screen protector sempat lagi posing bila prebetsabu nak snap gambar

dah settle apa lagi....bayor jerla...selamat ler duit prebetsabu dah bertukar tgn dah pun

henpon e66 ini sudahpun jadi milik aku...i like...happy u..thnks abang....sesekali kena gak pggl prebetsabu ngan nama manja dia nih....ahakss

bukak slide sket

pandangan dr belakang..sama cam e71 prebetsabu..stenless steels

my e66 posing ngan acsesories dia...:)

aku jek² sket mamat chiness tuh mintak kasi benda nih free...prebetsabu beli ooo...aku dpt free..so pasni xde ler my city nak jeles ngan triton lagi coz dia pun dah ada...car mount ni...senang nak tgk GPS

Camna?

5 Comments Uols:

cendawanintim said...

yeayyyyyyyy...mesti senyum sampai tinger kan..

mummy Darin said...

wa.. bestnya dapat henpon baru.. selamat menggidek henpon baru dgn jayanya.. wokeh.. nanti boleh share experience ngan we all plak

masviona said...

:)..i like...ahakss

tuberose78 said...

.. cam menarik la plakkan... i pon liiikeee... mamat chinese tu pon hensem gak.. ahakss..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya... memang betul2 bahagia pasangan bahagia ni tau.. viona confirm duk tersengih2 sampai ketelinga...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!