Header

Tuesday, November 18, 2008

En. KM yang baik hati...

waaahhhh.. pagi ni aku teruja tetiba ada lak sahabat blogger yang baik hati dok canangkan mengenai contest Pecah Otak! yg sedang berlangsung ni...

tp tak patut sungguh... terlalu besar propaganda yg telah diberi.. kahkahkah..

ada ke patut dia kata klu menang leh dpt triton?
aku berhempas pulas oooo kumpol duit semata2 nak beli triton ijau tu...
hihihihi...

anyway, to en. Kebencian Maharaja a.k.a KM, terima kasih bebanyak sbb mewar-warkan pada reader ko yg mmg ramai tu... (ye.. aku merupakan reader tegar blog calculatorbuta... sgt suke ngn topik2 isu semasa n cara penyampaian en. KM)

dan terima kasih jugak pada readers yg lain samada secara langsung atau tidak mempromotekan blog masviona.com ni (weh.. ko letak link kat blog korang pon kiranya dah promosi free utk blog ni tau!)...

dan iye, segala contest yang masviona.com pernah dan sedang adakan, ada hadiah utk pemenang yang terpilih...

tapi tidaklah sampai dapat TRITON!!!
kahkahkah..

*terima kasih daun keladi, en. KM...
power to the people...........
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

tgh berkobar-kobar den mencarik idea nih haa..

Kebencian_Maharaja said...

hahaha....cuak gak ekk bila Triton jd taruhan hehehe...harta kesayangan tuan hamba tu...Anyway...takde masalah pun KM mewar-warkan hebahan sebegitu..
Kekwn..takde masalah hebah-menghebah yg boleh mencerna minda & jiwa...apa punya ayat da...
Thanks sbb ada unsur pujian wpun KM rasa rendah diri ngan perkara sebegitu hehehe....

prebetsabu said...

KM: memula aku baca n3 ko terbeliak bijik mata aku tgk ada nama aku n masviona nak bg hadiah triton..

derdegup kencang gak memula baca...

lps tu baru fuuuhhh lega.......

uhuuh... ko jgn jd mcm Utusan dah la.. twister.......... hah..

again, thanks

mummy Darin said...

huh.. kalau dapat triton.. mmg hadiah paling malatops le kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!