Header

Monday, November 17, 2008

Finally Jumpe kat Valentino

Huhuhuhu....dah lama dah prebetsabu carik bendalah nih tau.

Susah btol lah nak jupe....if dah jupe yg kita berkenan tuh xde lak size lak...klu kata jupe design yg nak tuh...size lak tak de, dah jupe size color kita nak lak takde...heeiii...mcm² lah weiiii..seriyes dah lama giler nak carik yg cantik n kena ngan rege tapi still xjumpe² gak.

Sampai ler semalam...masa nih dah odw nak balik dah dari sunway tuh...tgh cari jalan nak ke car park ler..sekali ternampak lak kedai valentino creations nih...singgah masuk jap.


pas dah beli tuh..dan² tuh snap picca...

See...weols jadik customer last dia..pas weols kuar jer... trus staff diorg bergegas jer nak gi tutup gate...dah nak tutup kedai.

Apa yg weols beli erkk????


ni ler yg prebetsabu beli semalam

Pedia uols tak nampak errk????

mmg ler aku sengaja pun...tak nak bg uols nmpk sgt...saje jer nak kasi suprise sket...saje jer amik gambar plastic bag jer...ahakss


-

-


--

---





Tak derla aku xde lr sekejam itu nak wat uols tertanya² kan.....ada ni ha aku dah tepek gmbrnya kat bwh nih





vest ni ler yg prebetsabu dok tercarik² selama nih...baru semalam berjumpe...terus sambar tuh!!!

sejibik lah sama ngan yg mannequin nih pkai....

Terpaksa ler letak picca mannequin nih uols coz empunya diri tak moh gambarnya bergaya ngan vest baru di tepek disini...segan katanya....katanya diakan pemalu...ahaksss...layankan jerla.


Author note's: Hari nih juga maybe bukan monday blues buat prebetsabu...uhukss coz dia pun bergaya ngan vest baru

Camna?

7 Comments Uols:

Mommy Lily said...

wah mmg lawa la vest tu

salam singgah

Ms.Lilies said...

warna dia ngam la..suka tgk!!

prebetsabu said...

prebetsabu membaca komen sambil tersipu2 malu...


kahkahkah...

iena hamdi said...

cantik ler/... nak cari gak la utk hubby....

tuberose78 said...

malu-malu kambing ler tuuuhhh... xkuaser iiii..

lily lotus said...

pasni wat tido jerlah baju tu..hikss

mummy Darin said...

prebetsabu.. dah pakai ke belum??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!