Header

Saturday, November 15, 2008

Finding Jeans Mission - Completed

kat sini ler weols serbu....street in jeans

Jumaat lepas masviona n prebetsabu sempat gak gi memborong jeans...demi utk riding class punya pasal sanggup kan....wat permulaan nih pkai jeans jer dulu pun cukup ler kan.

Sampai jer kat mines, weols mmg terus carik kedai jeans jer tak der nak melencong kemana sgt sbb dah malam pun malas ler nak melencong masuk kedai lain dulu kang lagi ler lewat jadiknye.


sempat prebetsabu candid...bebenornya aku dah prasan dia dah ready ngan hanset nak snapp tapi saje jer aku xnak pandang camera...look like busy gitu.

damia pose ngan amoi sana...friendly betul diorg tuh sume

Aku nak snap gambar avin damia, yg dia lak tak reti nak dok diam. Amoi nih lak memula just nak tulung palingkan badan avin damia kat aku sekali dia yg posing terlebih...heheh. Tapi mmg arr diorg tuh sume suke ngan budak² kot..melayan dak cinonet tuh bukan main lagi....Avin damia apalagas kan....dah org melayan dia pun terlebih friendly ler....diorg lak jenis suke melayan lagi ler galak budak tuh dibuatnye...gelak mengelegak kat butik tuh...lagi kuat org agah lagi kuat dia gelak....sabo jerla.


ni gmbr yg di candid oleh staff kat sana

Camne dia leh candid viona nye picca???

Entah aku pun nak sure but memula tuh slh sorang dr staff tuh nmpk aku pegang handset pas dok snappy kan, tetiba dia tnya hanset model baru kan kak??? (slang chinese ler dah amoi kan) Bila aku jwb yer jer trus dia mintak nak tgk siap dok godek² lagi ngan amoi sorang lagi tuh (entah apa yg diorg bualkan..mana ler aku tauh dah dia borak bahasa ibunda dia kan)...sekali tuh tak disangka² terus candid picca aku kan.

yg nih aku sempat pose ler sket...hehhe
Bila aku dah tau tuh terus ler cakap amik ler sekali lagi bior saya posing sket...ahaksss :)


si inilah hasilnya
Prebetsabunye Louis aku lak GA Blue.....aku terbekenan yg mustang but xde saiz ler plak...sadis sungguh lah weeii..mustang tuh cantik la....tapi tak perla yg nih pun apa kurengnye.

yg ni lak free gift yg weols dpt.

Free gift ada 2 choice actually, 1 t-shirt nih n lagi satu belt...tapi weols pilih ni jerla. Alhamdulillah...akhirnya berjaya gak beli jeans nih.
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

yeay.. beli jeans.............. !!

korang nak tau tak, aku zaman dulu2 tak suka pakai jeans...

sampaikan viona pon gelak kat aku bila kitorang imbas balik kenangan zaman cintan cintun... viona kata aku tak pernah pakai jeans masa dating...

kahkahkah...

ye.. aku adalah mamat skema... berbaju kemeja/tshirt berkolar dan berseluar slack kain lembut !!!!

* ayu * said...

sempoi jer damia lepak brgamba ngan amoi tu.. hiks!

CuTeMiUt78 said...

cute je damia bergambar.. pandai posing erk..

masviona said...

ituler pasal...lately nih baru perasaan yg dia mcm dah start pndai posing...agaknya sbb dah selalu sgt nmpk bonda n walidnye dok amik gmbr kot

tuberose78 said...

akak pon xbpa suker pakai jeans.. stok lelama sumer dah pas kat mama... hehehehe.. minta mama paskan kat sesapa yg bekenan..

mummy Darin said...

bagusnya amoi tu.. nak melayan bebudak.. ada kedai.. x suka langsung bebudak, specially bila touch barang dia org..

mummy Darin said...

dan paling best, beli jeans dapat free gift lagik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!