Header

Tuesday, November 11, 2008

Gambar Sememeh...........ku

Ni sbnrnya dah lama dah.........aku kena tagged oleh si tipahvogue, tp sebabkan agak membizi so aku xsempat lak nak buat. But alang² ada masa nih aku cuba gak ler siapakan agar cik tipah kita tuh tak majuk or sedih hati kan.

So tgklah aksi aku...masih sempat lagi tuh


Idak ler aku tau plak nape camera hanset aku nih weng sket...dia jadi bergaris² lak kat bwh tuh...cam ada dua tone cahaya. tapi dah kata xleh nak editkan so layan jerla ye uols...selalu tuh ok jer...gmbr2 yg dah dipublish kat blog nih majoritinya mmg diambil pkai hanset jer pun...malas nak guna didigicam.


RULES :

1. Take a recent picture of yourself & take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.

rule 1-4 tuh aku nak ikut but rules yg ke-5 tuh aku nak skip leh tak...aku malas ler nak tag sesapa coz hari nih mood aku agak kelam kabut sket..membizi ngan banyak hal la uols..so uols sume bernasib baik lah kiranya kan...:)


Camna?

2 Comments Uols:

tuberose78 said...

ececewaahh.. control cun tuh!!! hehehe

masviona said...

biasalah tuh..kalu dah leh posing tuh..kalu tak control cun or yu tuh mmg tak sah..ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!