Header

Wednesday, November 05, 2008

GoMobile GoMobile Go

peng.. peng... peng.. peng....
kebabooommmm...
treet reeettt treett tett tetttt...
dan seorang pembantu hero yang cantik...

kahkahkah.. klu ada bunyik pistol, bunyik bom & bunyik mesin gun dan ada pompuan...apakah itu...?

tidak.. bukan Rambo... apa barang rambo nak ada pompuan dalam utan...

ye.. dia adalah en Bond....
james bond..
eh teringat lak kat minyak rambut nama dia Bond..
time bdk sekolah dulu teringin la nak lebatkan sideburn n misai.. konon macho la ada misai lebat kan...
so beli la minyak bond..
gille bau busuk ooohh.. tp sanggup.. tp still tak berhasil..
dah genetik kurang bulu kahkahkah...

ok berbalik pada en james bond 007 kita ni..
korang tau kan movie latest dah mula nak main kan kan?

so aku ada misi gak nih...

ni ha nak bgtau...
ada wat screening Quantum of Solace weekend ni..
weehhh.. ni bukan sebarang screening nih...
tp ni special screening by The Ultimate Mobile Lifestyle Event of the Year.
Siapa plak la yang gatal anjurkan Ultimate Mobile Lifestyle Event utk tahun ni.... siapa lagi.. si GoMobile la..

klu si jebon ada gadget2 dia kan.. ?
jam bole tembak lah...
kete bole berenang lah..
haa.. si GoMobile beregu ngn si Nuffnang ni plak nak kasik korang gadget gak...
depa ni akan bg 1 henpon dan 1 mp3 player masa screening tu...
huhuuhuh.. tp aku baru je beli E71... (sempat lagi nak selitkan riak!!!)

tp...
1 henpon and 1 mp3 player tu just utk mereka2 yg g ke screening tu je..

camna?
korang nak ke henpon free?
haa.. jgn isau..
dalam citer james bond pon, dia agent ke 007.. ada byk lagi agent kat agensi dia..
so korang cop la nombor...
aku cop nak jadik agent 888.. huhuuh manyak ong maaa...

so ramai lagi leh menang henpon...
camna?

mudah je..
nah gi la lawat web si GoMobile ni...
kat situ ada link...

tak jumpe?
nah: http://clique.gomobile.my/
manja tol korang ni ek sume nak suap...
nak menang henpon, korang blog la pasl gomobile ni.. dia ada wat function 21-23 november ni - The Ultimate Mobile Lifestyle Event of the Year.

so nnti masa screening james bond Quantum of Solace weekend ni...
jom pakat pakai sut smart2 mcm james bond...
errmm.. tp nnti kang viona kene pakai seksi lak jadik Mrs Bond...
oh noooooooooooo......

Camna?

3 Comments Uols:

mummy Darin said...

alamak, nak kena buat entry pasal henpon ke?? amatlah saya tak reti...

masviona said...

waa prebetsabu pun ada hati gak erk nk join nih...tapi yerla dia kan minat benda2 nih..aku just folow jer...nak kata tak minat tuh xdelah..leh je layan

mummy darin:
aaah lah dah mmg camgitu syaratnye..ikut jerla kata nak adiah kan

prebetsabu said...

bukan wt n3 pasal henpon la..
tp dia soh promote event dia yg akan dibuat 21-23 nov nti...

huhuuhh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!