Header

Wednesday, November 26, 2008

Hatiku Bagai di Robek jer Melihatnya....

see...bibir atasnya tuh...eeeiii...sakitnya

Peristiwa yg jadi kat kedai camera semalam betul² wat aku sedih hati....sob..sob.

Rasa cam nak menangis jer tgk mulut avin damia nih. Semalam yg dia tambah jadi hyperactive tuh sbb owner kedai tuh anak anak gak...dlm umur 3-4 years la...boys.

Itu yg menyebabkan dia makin sakan nak melasak tuh...kejap kawan siap kissing bagai...kejap gaduh...kejap lak lari sana...lari sini kan.Puas lah aku dok mengejarnye.

Tetiba jer gedebuk bunyinya...avin damia dah jatuh tersembam kat lantai. Anak owner kedai tuh tolak da dari belakang....entah apa yg dia bergaduh entah aku pun xtau coz masa nih aku tgh sebuk² nak membayarnya...yg dok ralit memerhatikan bebudak nih main ialah mak baby boys tadi tu ler....aduyaiii.

Apalagikan cecepat ler aku rasa sana...yg avin damia nih menangis tak henti² dah...sampai dah tak keluar suara dah aku dgr...tetiba aku nampak darah dah penuh mulut dah...sah la di jatuh tersembam terkena gigi nih....aduyaiii...aku dah start cuak dah....nasib baik ler mak baby boy tuh cecepat gi amik garam letak kat bibir avin yg luka tuh.

so ini ler rupa bibir avin damia pagi tadi

masih bengkak kan

Siannya anak bonda....alahai..but nak wat camne benda dah nak jadi. Aku nak marah baby boy tuh pun xleh sangat iyerla budak kan....tapi seriyes aku sedih nengokkan bibir si damia nih...alahai...ermmm...hope sgt moga bibir dia cepat recovered balik n dia pun tak rasa sakit lagi.

Dah jadi camnih terus hilang niat aku nak sambar sony nye digicam yang kaler hijau nih...seriyes aku berkenan tp memandangkan smlm tokey kedai tuh pun mcm ala² kurang baik hati utk bg diskuan mcm yg aku mintak...tambah lak jiwa kacau ngan keadaan avin damia terus lah aku reject kan...klu idak....digicam nih

aku dah berkenan dah ngan function dia tuh...siap ada calendar template lagi...so senang ler customize sndrik n leh print...kan best tuh...xyah gi tempah² kat kedai lagi.

nipis n kecik jer....mmg feminin habis lerr...yg lg ptg kaler hijau kan...ooowhhh so sweet

dah selamat menjadi hak milik aku ah semalam. Iya ler aku mintak ler discount utk digicam nih rm950.....harga tokey tuh nak kasi rm999....ala sket jer tuh kurangnya...dah tentu² nikon d80 tuh prebetsabu dah nak amik kan...so kasi ler kurang sket kan...ini langsung xleh kurang...xperla xde rezki aku ler tuh semalam....takper sedikit masa lagi akan ku sambar digicam nih.....ada masa lagi ler nih aku nak rikki² kat kedai lain lak nih.


Camna?

12 Comments Uols:

EraNaZeErA.. said...

alahai ciannya damia... tp tula bebudak ni mmg lasak... tp sib baik tak teruk lukanya... hope damia cpt sembuh... tp jd bibir mahal tu... cam angelina jolieeeee

masviona said...

eranazeera:
ahaksss...bibir angelina jolieee.
xperla rasanya bibir dia yg lama lagi cute n comel kot...huhuh

Nurmala said...

ala..cian nyer damia..
hati ibu mana yg sanggup nak tgk kan??

prebetsabu said...

nurmala: ehem.. bukan hati ibu je tau.. ati bapak dia ni pun berderau je masa nampak mulut dia bergelumang dgn darah.. hampir nak terlepas kamera kat tgn masa tuh.. sib baik takde apape...

mummy Darin said...

kesiannya Avin, mesti susahkan dia nak minum susu.. coz bibir dia sakit

Ms.Lilies said...

huhuhu...mmg sakit tu kalo kena kat bibir gitu..usahkan budak,org beso cam kita kena gitu pun dah terasa2 sakitnya

CuTeMiUt78 said...

aduhai la.. kesian nya avin.. klu kita kat tmpt viona pun.. dah tentu confirm cuak gila.. lebih2 lagi bila tgk byk darah yg keluar.. sib baik bengkak sikit, mudah2an.. cepat sembuh ya

CuTeMiUt78 said...

takpe.. ada rezeki blh beli digicam kaler ijo..tu.. cantik la

tuberose78 said...

aisyah pon penah jatuh camtu.. nasib baik gigi dia tak patah ker apa... mmg risau..

tuberose78 said...

mmg lawa la itu digicam... iii liikee..! waner lain ada tak?

sue-ana said...

ala,ciannya si kenit tu..lasak sgt..adey,teringin nya nk jumpa si kenit tu in person,kak mas..huhu.teringin nk main kejar2 dgn dia.hehe.

lily lotus said...

alahai pity avin..seb baik tak patah gigi..ishk2

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!