Header

Friday, November 14, 2008

Hatiku tak Tahan.....tak Sabar!!!!

Uols....esok kan..... saya kan............ ada kan...hehehe...i malu ler nak ckp uols...hehhe ahaksss.... sila lah layan kesengalan masviona nih uols....errmmmm nak dah ckp masvionakan pemalu gitu...malu² mau, shy² cat gitu....meeeooww...meeeooowwwww

Ala sbnrnya saya just nak bitau saya ada kelas menunggang kuda wat pertama kalinya uols pagi esok. Perasaan saya nih berdebar² tau, maklumlah dah lama saya simpan minat n impian nih sedari kecik lagi uols....baru sekarang nih ler saya ada kesempatan untuk join kelas nih...so saya ada rasa sedikit gementar gitu uols.

kuda ini kah bakal menjadi tungganganku pg esok???...eh tapi kata staff diorg ritu.. ini kuda dato kat jakim yg punya....spesis arab punyeeerrr....mungkin tidak kot...habis tuh yg mana satu..hope jgn kuda yg baran sudah..kang tak pasal² ditendangnye aku yg agak 'keberatan' ini.

inikah bakal instructorku????...yg bakal mengajarku camne cara nak tunggang kuda n handle kuda ngan betul....entah lah. eh!! tetiba je rasa nak beli kuda sendrik (gillller apa masviona nihhh!!!!ingat kuda tuh rege dia rm1k...rm2k....xperla harap²nya dpt beli dlm mimpi pun jadiler...saya berangan jer realitinya saya tau saya mmg tak mampu nak beli...mana cukup duit noks!!)

Saya nih bukan ler first time menunggang kuda nih...before this klu gi holiday memana tempat yg ada service utk meronda² ngan kuda nih mmg saya tak lepaskan peluang ler utk naik kuda tuh tapi itu lain uols rasanya tak sama ngan kali nih.

Petang karang pas balik opis nih saya nak mengajak prebetsabu gi beli jeans baru ler khas utk kelas equestrian nih.....harus ler bodek prebetsabu ngan membelikan jeans utk dia sekali kan...dah dia pun nak masuk kelas nih gak esok ni. Dapat jeans yg murah² pun jadi ler...ada mana² tempat wat sale ke uols skrang nih????share ler ngan saya.....masviona nih asal dgr bab sale nih.... leh aje adjust jadual kasi ngam.....hahahaha.
Camna?

8 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh.. esok dah mula sesi latihannya ya.. emmm.. seronok kan.. ala rileks ler jgn berdebar..org kata klu kita menunggang kuda, kuda pun faham perasaan kita.. klu nervous je..kuda pun nervous.. betul ke tak.. tak tahu ler..

masviona said...

cutemiut:
aah...pg esok kelasnye.
:)

Ms.Lilies said...

kudaku lari gagah berani...ahaks!!!leh shopping jeans lakkan..selamat start ur class tomorrow ye...

* ayu * said...

bestnya!!!!!!!!!!!!!!
update tau...
alamak! mcm mana ayu boleh teruja mcm ayu yg nak g kelas nih?
uhuks!

prebetsabu said...

yeay....

nak pow viona beli jeans, jaket kulit rambu ramba, kasut koboi (kulit high cut yg ada besi2 tuuu)...

kahkahkah...

pastu leh pakai topi koboi yg En. Kuz beli kat uganda tuh... wakakakaka...

ceh.. baru kelas pertama...
nak belaja basic..
tunggu la dah kelas 2 ke, 3 ke.. time ah leh tunggang sendirik..

kahkahkah...

tuberose78 said...

wah.. best... best..! at least ada sometin new to look forward! errmm... i think i sud done sometin also laaa..

mummy Darin said...

selamat menunggang.. cam biasalah... jangan lupa share wokeh..

mummy Darin said...

teringat masa naik kuda dulu.. lepas je abis tunggang kuda.. abis seluar semua bau kuda.. pastu dukung plak anak dara.. ngan anak dara bau kuda...kih..kih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!