Header

Friday, November 14, 2008

Hausnya Dia!!!!!!!!!

Avin Damia skrang ni pantang tgk bonda ngan walid dia makan perper ke pun sure dia pun nak sama. Kalu tak di baginya siap lah meraung siap majuk² lagi tuh yg tak tahan tuh.

Tak kira tempat, kat umah ke kat kedai ke..kalu kat umah ler sdap dia majuk terus golek2 kat lantai..kdg2 tuh geram gak hati aku nih tapi tuler nak marah pun baby lagi kan...paling tak leh nak tahan pun aku just ignore jer kalu dia wat² majuk pun.....wat cam derrrkkk je jgn layan.

Ada sekali tuh aku minum pearl kacip fatimah...dia lak tgh minum susu..pas abis susu tuh nampak aku dok minum air tuh dia leh wat prangai meraung² nak air kacip fatimah tu lak..haduslaaa...dah la walid dia xde masa tuh...hangin satu badan aku tau.

Ni pun kes sama kat kedai makan mana entah dia tgk aku minum fresh oren..dia pun nak gak...sabor jerla....kang kalu tak bagi nangis...itupun aku menahan marah dah tuh...adusla si cinonet itu ler....anak sapa lah???

jom layan video ye uols...


video
Camna?

6 Comments Uols:

tuberose78 said...

sama la cam safiyyah. dia kalau akak tgh duduk makan, dia mmg nak duduk makan atas riba akak sama. xmain dah bb chair-bb chair ni.. sabau jer laaa

Nurmala said...

hahaha..
biasa lah..
ibubapa kan role model mereka..
hehehe

tini said...

Ala omey-omey.... ..biasale tu....bebudak.....tapi tu la kan... anak sape ye.... :p

masviona said...

tuberose:
yeke k.diah..sabo jerla..sama lah ngan damia xnak dok dlm bb chair lagi dah...asyik nak pnjt kuar je

nurmala:
:)...tu kena jaga kelaku gak depan anak2 pun..nnti xpasal2 diikutnya kan.

tini:
hehhe..anak sapa lagi anak weols lah..ahakss

CuTeMiUt78 said...

heh..heh... damia blh geng ler ngan amirul..

mummy Darin said...

apa nak buat... bebudak skang ni memang amat advance.. Darin skang dah pandai mintak air kopi from bibik.. bahaya tull

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!