Header

Sunday, November 09, 2008

Jual je lah!!!

kahkahkah..

sbenarnya dah lama viona bebel kat aku...
ye la viona ni particular sikit bab2 kebersihan n kekemasan..
nak nak plak klu membabitkan umah dia...

dah lama dah dia soh aku buang je komputer2 lama yg ada kat umah ni..
ye la wat semak je..
tambah plka komputer2 tu sume dah jahanam..
nak carik sparepart pon dah pupus...

so..
smlm kitorang pi jual je..

jual katne?
kat besi burukkkkkkkkkkk........

kahkahkah..


wajib ada gambo2 viona n damia... dalam kete sementara tunggu kedai besi buruk tu timbang komputer burukkk

haa.. 19kg beb... bape dia amik utk sekilo? biarla rahsia...................kahkahkah..

dari kiri: cpu masa aku student, cpu masa viona student, cpu bekap (pernah dijadikan server kat umah)..

haa... skrg umah aku dah lega sikit... dah takde lagi besi2 buruk dalam bilik tu.. kahkahkah...
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. bagus..bagus..baru lapang tgk kan..

masviona said...

cutemiut:
mmg pun dah berzaman soh buang tak gak buang...nak gak kena kita nih membebel baru jalan..:)

mummy Darin said...

nak tau jugaklah berapa dia amik, kat mana yek, sebab saya pun ada cpu zaman tuk kaduk yang ingin di jual.. buat sarang tikus je nanti..

masviona said...

ala kat memana kedai besi buruk pun ada amik rasanya mummy darin...tapi idak ler mahal mana...bape entah sekilo..klu nak let go wat cmpur2 ngan brg lain ok la

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!