Header

Wednesday, November 19, 2008

Kasih Walidnya


owh....anakku sempat posing bila tau bondanya nak snap...ahakss

Betollah kot org kata anak pempuan close ngan ayahnya lebih dr maknya...iye ke???

Tapi rasanya avin damia nih dedua rapat kot.....tp kalu anginnya nak ngan walidnya..xpayah ler bondanya pujuk siap bg umpan camne sekalipun dia tetap nak ngan walidnya gak...cthnya cam nih la.

Tau tau pasal apa dia nk minum susu atas riba walidnya gak....Tapi sbnrnya aku mmg noticed pun klu kata prebetsabu baru balik dr outstation sure dia akan makin jadi terlebih manja..mungkin nak bitau walidnya yg dia rindukan walidnya kot...maybe.


minum ler puas² sayang...ngan sapa² pun bonda tak kisah...janji kenyang...udah ler.

walid dia pun sempat gih sengeh tuh

pas dah abis minum pun nak manja²...hug² walid dia lak...layan jerla

Bila bonda nak amik nangis lak dia...aduyaiii

Camtu gak ler, bila dia nak ngan bonda (nak gak angkat diri...tapi mmg betul apa) dia pun....kalu walid dia amik pun meraung gak....pantang bonda nak gerak sket mesti nangis....huhuhu...tapi tak perla kali nih dia nak ngan walid dia kan...bonda dia layankan ajer ler.

Kalu ler dia wat gini....nak manja² terlebih ngan walid dia time bonda dia nak bershopping kan ke senang...ini tidak time bonda sebuk shopping dia pun sebok nak manja² ngan bonda...mmg ler tak ngam timing nye...ahaks...sabor jerla.

Camna?

5 Comments Uols:

lily lotus said...

mas..mmg avin betul2 panggil u bonda ekk..bestnya klasik gitu!

masviona said...

lily lotus:
yuppy.....weols mmg bahasakan bonda n walid ngan avin...:)

mummy Darin said...

avin manja ngan bonda time shopping coz nak dia join sekalilah tuh...

tuberose78 said...

avin sajer jer tuh.. dia xnk bagi bonda soping byk2.. hehee

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. mesti ler avin manja time bonda nak shopping.. blh ler avin join shoping erk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!