Header

Tuesday, November 18, 2008

.....Kerana Belon si Clown Itu....

Anak punya pasal kan..layan kan jugak ler. Klu ikutkan kaki weols nih dah penat dah dok berjalan pusing n tawaf satu sunway piramid tuh.

Tapi anak gue mahukan belon yg dideco oleh si clown itu. Kena ler weols dok mencacak depan si clown itu menunggu turn utk dpt belon hsl tgn si clown itu.

Penat seh menunggu si clown nih...punya ler ramai org yg dok que nak kan belon si clown nih...sabor jerla...kaki aku rasa cam nak patah dah (ewahh...ayat..masa bershopping idak pulak ko rasa sakit kaki ye viona???...ahakss). Iyerla kaki n badan ku ini masih sakit akibat horse riding class kan...oowhh...smpai hari nih masih terasa xspecially kat area buku lali n peha n belakang badan...oowwhh...sakitnya tapi syok oooo.


anak kecil ini sudah dpt belon hijau ini tp still maukan belon yg si clown tuh gak....sabo jerla

ini sudah smpai turn weols nih..lepas dah hmpr 10-15 minit gak menunggu (iye ke B..ke setengah jam???..lupe la den)

taraaa...ini ler dia...flower itu..shantek kan..avin damia suke dpt flower nih

balik umah..bawak masuk bilik tido.....main² ngan belon smpai terlelap...ahakss

So berbaloi lah jugak weols dok berdiri que tunggu turn nak dpt belon hasil drp deco si clown nih coz anak weols suka...tak de benda yg leh mengembirakan hati ibu n bapa selain drp melihat anaknya happy...rite???...kan..kan..kan.


Author's note: Moga satu hari nnti bila weols dah tua...avin damia pun leh lakukan benda yg sama...gembira bila melihat bonda n walidnya gembira n cuba utk mengembirakan weols.....amin.....really hope so.

Camna?

4 Comments Uols:

Nurmala said...

ooo..
saya pernah dapat belon cam ni dari clown jugak..masa tu clown tu bg sbb saya takut ngan dia..wakakaka..bukan masa kecik.. tapi masa dah besar gajah ni hah

prebetsabu said...

nurmala: laa.. napa la ko nak takut kat clown tuh... sebab mekap nye kah? sbb pakaian nye kah? huhuuh..

tp nampak sng je kan si badut tu tekan2, lipat2, then jadi bunga, jadi pedang, jd anjing, jadi topi etc etc...

ada ke kat mana2 aku leh blaja cara2 nak bentuk belon nih?

tuberose78 said...

kitornk kalu nampak clown ni mak bapak dia yg cecepat gi beratur tuk dapatkan belon. aisyah and safiyyah takut tgk muker clown nih! dah sampai turn siap mintak dua lagi, utk aisyah & safiyyah ler.. bebudak lain pandang semacam jerrrr.. hahaha...

mummy Darin said...

darin hari tu we all mintak buatkan pistol.. coz mengamuk sbb takut dgn clown... tp nak belon.. sabo jelah.. nak tunggu wat bunga kena tiup 2 belon kan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!