Header

Thursday, November 27, 2008

Lagi blog...

gille aaa...
nak manage byk2 blog...

ahahha..
nak wat camna..
yg ni personal diary punya blog..
yg prebetsabu.blogspot.com tu plak teknikal blog..

so dah lahir dah 1 lagi blog..
photo blog plak..

korang nak g ke?

hahaha..

korang carik sendiri la address dia...

aku arini mood kejam...
Camna?

10 Comments Uols:

mummy Darin said...

alamak.. banyaknya blog...

prebetsabu said...

mummy darin: nak wat camne.. dah ada pengkhususan blog..
huahaahhaha..

klu nak rojak je sume dalam ni, tak seronok lak..

tuberose78 said...

elleehh.. main tarik tarik tali plak dia..

tuberose78 said...

cepat aaa bagitau.. akak nak tgk skill nas nih hehehe...

prebetsabu said...

kita.. Main tarik tali.. Malu utk meluahkan..luahan hati...

Ceewah nyanyi la plak...

Segan aaa nak bgtau...

Kahkahkah...

Bukan susah pon nak carik..sng je leh tau address photo blog org baru blaha tu...

*jgn la nak compare ngn saiful nang punya work...bagai langit dgn bumi oooo!

mummy Darin said...

ala.. mana linknya.. nak tau jugak

CatlinaFly said...

:) terjebak nye pasal.. hahaha..

prebetsabu said...

jaga2 la korng... virus kamera ni kuat.. kang jangkit kang korang..!!!


kahkahkah..

CuTeMiUt78 said...

ala.. nak tau gak pe blognya.. jgn la malu2.. blh kongsi2 pendapat..

lily lotus said...

huk alos..urat keja dh tersentap ekk :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!