Header

Sunday, November 16, 2008

Live from pyramid!

Eh piramid mana lak kitorang terjah ni?? Kahkahkah..

Mana lg klu bkn sunway piramid...
Ni aku tgh buring2 duduk kat tepi kedai quiksilver... Viona tgh menyoping...

Hhuhuu...walaupon kami berdua masing2 tgh sakit urat dek kelas horse riding smlm, tp masih xmelunturkan semangat juang viona utk jln2 cuci mata...

Sbenarnya dah lama gille x g piramid ni...
Skali arini g, waaahhh jauh berubah seeeyyyy piramid ni.. Mau sesat aku kat dlm ni...

K la cau dulu.... Maghrib ni...

-Sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

sempat lagi ke piramid erk..

masviona said...

itu ler pasal...asal berjalan n merendek nih leh ajer...layan

tuberose78 said...

kitornk kalu gi pyramid tuh musti nak sampai sana awal pagi mcm time kedai baru nak bukak.. hahaha.. kalu lambat malas nak carik paking..

prebetsabu said...

paking dia besaaarr....
yg bestnye ada sensor.. leh tau kanan ada bape bay yg available.. kiri lak bape...

uhuhuh... leh sesat klu tak igt bebetul paking mana..

*aku rasa mcm jakun je kan... ye la dah bape tahun oo tak jengah piramid nih... impressed!

mummy Darin said...

SP dah makin besar and sometimes cam confuse sket nak jenjalan kedai kat sana

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!