Header

Thursday, November 20, 2008

LIVE: Lcct

Yo yo sume...
Lintas langsung dari LCCT...

Kitorang dah sampai lcct n dah checkin.
Alhamdulillah,klu ikutkn info kat board, flight on time... In fact, awal 10min.
Lately kita tgk, Air Asia tlh berjaya mengurangkan kadar delay flightnye kan... Syabbbbbaaassshhh beta Tony Fernandes....

So slrg tgh buhsan nunggu kat waiting area lcct yg tak ubah mcm hentian pudu ni...
Aku dh lama xmai lcct... Terperanjat gak tgk dia dh ubah kerusi2 sume bubuh kat luar...dulu sume kat dlm..
so skrg agak panas n asap rokok merata2... Kotor pon ye gak...

K lah.. Nak sambung bual2 ngn isteri tersyg....

-Sent via Nokia E71-

Camna?

9 Comments Uols:

tuberose78 said...

berkobar-kobar nampak!!! jgn le luper beli cendramata utk kitorank ni.. hahaha..

ghimau said...

lcct tu apo bondo? maklumlah den ni org kampung :P

Nurmala said...

dah lama x pergi sana..
kalau dulu every year mesti g sana hantar cik abg.. sbb cik abg lama org sarawak..

mummy Darin said...

ghimau: lcct tu low cost carrier terminal.. air asia je ada kat situ... yg lain sumer kek KLIA..

sorry ler PS ngan MV.. termenyampuk plak kat blog korang

mummy Darin said...

tuk korang berdua.. selamat berhoneymoon.. selamat pergi and selamat balik

mummy Darin said...

eerrmm.. nak pesan Fridge Magnet boleh.. hhmm malunya.. ok bye

* ayu * said...

ha? kusi dh kat luar skrng??
mak aiii..

apa pun, happy honeymoon u both!

CuTeMiUt78 said...

oohh.. selamat pergi dan balik ya masviona dan prebetsabu.. jgn lupa bawa blk ole2 utk gue...

lily lotus said...

erkk..berdua je ke :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!