Header

Sunday, November 23, 2008

LIVE-Ngurah Rai Airport

Salam semua...
Haaa...baru dpt nak update sikit ni...
Skrg kat airport d bali....

overall,honeymoon kali ni best bangat!
Cuma berlaku beberapa insiden yg menggugat keseronokan kami...

Nantikan rentetan peristiwa suka duka masviona n prebetsabu di bali!

*napa ada agmba viona murung tu?jwpnnya dlm masa terdekat...

-Sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

tini said...

monyok aje viona... prebetsabu pun cam tak ceria... mesti ada citer tak best nih

tuberose78 said...

suspen.. suspen..

tuberose78 said...

kita nantikan kemunculannya!! hahaha.. pi bali pakkk... jeles nih!

mummy Darin said...

kan betul.. gi Bali

prebetsabu said...

mummy darin :huuhuh.. ye la.. dah tak rahsia lagi.. mmg gi bali..


*eh sebelum ni ktiorang berahsia ke kitorang nak pi bali? huuhuhh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!