Header

Friday, November 07, 2008

Makanan yg dah Licin

Ni masa makan before gi balai polis tuh....kat sini pun samalah avin damia melasak bukan main lagi...bape kali dok nak panjat kuar dari baby chair tuh....bahaya btol lah dia dah siap kuarkan kaki dah...eeiii la..anak dara tuh.

Pastu bila sampai makanan jer bukan main lagi bersemangat nak makan ngalahkan bonda n walid dia jer. Lambat jer sket bonda dia suap, sure menjerit mintak disuapkan lagi. Tak tau ler banyak mana nursery dia bagi makan...taip² hari asal balik umah jer mcm kebulur jer aku tgk...... xleh nampak orang nak makan sket ke maybe sebab susu perasa vanilla tuh coz Dr. pun ada ckp vanilla mmg utk menambahkan selera makan. Tapi bila pk² balik lagi ok dia ada selera drp tak der selera kan...tu tanda anak kita sihat tp jgn ler dia smpai jadik gemokkk sudah la...heheh

ni lepas kena "heppp" ngan aku sket coz terlalu xleh dok diam ok...behave lah kejap

aku pun layan e71 prebetsabu..sempat lagi tuh

memula avin wat merajuk ngan aku tapi kejap jerla coz aku boh layan..asyik ngan henpon kan

ala sian lah plak tgk dia..main sensorang lak coz aku wat boh layan jer...alala..buchuk² bonda nih

sowi lupa nk snap masa belom makan...dok melayan avin damia kan...harusla ai layan dia dulu kan..blog pun dah lupa dah time dok layan dia..heheh

haaaa ni dia...dah licin bar teringat nak snap...tgk jerla picca pinggan melamine yg dah kosong tuh ye uols...ahakss

Camna?

8 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

damia memang cam amirul, tak blh nak duk diam.. eeii memang menggugat iman betul ler..sepesen la ngan mirul klu duk kat baby chair tu.. siap blh nak panjat2 lagi.. bila time makanan smpi dia yg excited nak makan gak.. oh mirul skarang amat kuat makan..sikit..mamam..mamam..dan mamam...

prebetsabu said...

bila nak ketemukan mirul ngn damia nih.. ahakssss...

tup tup 25thn lg berbesan plak kita.. huhuuh..

umangaiihh.. jauhnye aku pikir...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. belum ada kesempatan lagi.. insyallah satu hari kita semua jumpa..

amboi kemain lagi erk..25 thn akan dtg erk.. jauh betul tu fikirannya.. keh...keh..keh..

amizah said...

hi...selamat berkenalan...jom masuk blog kiter lak..

masviona said...

amizah:
hi amizah...selamat kenalan gak...ok skrang gak saya nk terjah...nway tq sudi masuk sini

mummy Darin said...

i pun selalunya dah selesai makan baru ingat nak snap gambar...

masviona said...

mummy darin:
samalah kiter..selalu mcm tuh..org ada anak kecik mcm tuh agaknye

tuberose78 said...

bahaya weih makan guna pinggan melamin.. hehehe.. lenkali kena bawak pinggan mangkuk sendrik bila gi makan kat luar.. huhuhu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!